Automatiseringsoplossingen

Innovatie en kennis zorgen voor ongekende mogelijkheden. Zo ook als het gaat om de automatiseringsoplossingen van Alewijnse. We bouwen op bewezen standaard oplossingen en leveren het maatwerk dat past bij uw specifieke behoeften. We stroomlijnen uw processen en kijken verder dan alleen de techniek. Samen met u op weg naar de beste oplossing voor uw schip: dat is waar het om gaat.

Totaalpakket voor automatisering

Alewijnse biedt een totaalpakket aan automatiseringsoplossingen. Eén daarvan is het Alarm, Monitoring & Control Systeem (AMCS), als basis voor scheepsautomatisering. Het AMCS omvat oplossingen voor het verzamelen, monitoren en weergeven van veldinformatie, alarmering en controle van onder meer pompen en kleppen. En dat alles dan bijvoorbeeld in combinatie met ons veelzijdige Propulsion Control Systeem, voor de aansturing van de voortstuwing van uw schip. Ook biedt Alewijnse u een Power Management Systeem, dat een elektrische installatie volledig aanstuurt.

Alles onder één dak

Het is dan ook ons brede totaalpakket waarmee we ons onderscheiden op het gebied van automatisering. U vindt bij ons alles onder één dak, als één oplossing. Dat betekent dat we diezelfde oplossing ook zo gebruiksvriendelijk mogelijk kunnen maken. Niet alleen dankzij een mooie presentatie van gegevens op displays, maar bijvoorbeeld ook met een reductie van de bediening aan boord.

Geef efficiency een boost

Met de automatiseringsoplossingen van Alewijnse geeft u efficiency een boost. U bespaart op mankracht, bekabeling en reserveonderdelen en vereenvoudigt de processen aan boord. Uw investering in automatisering verdient zich dus zo snel mogelijk terug.