Wij zijn er sterk van overtuigd dat wanneer de juiste elementen aanwezig zijn, we gezamenlijk op een veilige manier projecten van hoge kwaliteit kunnen leveren, binnen de tijd en het budget.

Proactief betrokken op verschillende niveaus 

Bij het bouwen van een nieuw schip of industriële faciliteit samen met klanten en partners zijn er een aantal belangrijke elementen die we graag inbrengen bij het samenwerken. Wij denken dat deze elementen zeer belangrijk zijn om projecten van hoge kwaliteit op te leveren, binnen de tijd en de kosten. Deze elementen zijn: 

  • Vertrouwen
  • Open communicatie
  • Technische expertise
  • Planning

 

Al in een vroeg stadium denken we mee met onze klanten over de meest passende oplossing voor hun vraagstuk. Na een uitgebreide analyse van de behoeften, ontwerpen wij samen een passend systeemontwerp volgens de meest recente innovaties en de hoogste eisen op het gebied van classificatie en veiligheid. Tijdens het design, engineering, productie en installatie van het totale elektrische systeem staat ons projectteam  dagelijks in nauw contact met onze klanten.

Betrouwbare partner in systeem integratie

Wij bieden een divers palet aan oplossingen, zoals power distributie, aandrijvingssystemen, panelen en consoles, proces automatiseringssystemen, AV/IT systemen, navigatie & communicatiesystemen. Wij hebben in-house kennis van deze systemen op het gebied van conceptueel ontwerp, engineering, productie, installatie en in bedrijfsteling. Dit maakt ons tot uw ideale partner in systeem integratie voor uw nieuwbouwproject.

Partner bij de bouw van een nieuw toekomstbestendig schip

Bij de bouw van nieuwe schepen worden continu innovatieve technieken toegepast zodat er steeds efficiënter gevaren kan worden met zo min mogelijk brandstof en uitstoot. De technische ontwikkelingen gaan erg snel en er komen steeds meer schepen aan die hybride of volledig elektrisch gaan varen. Duurzaamheid en digitalisering zijn daarbij belangrijke thema’s.

Alewijnse ziet de kansen in de markt door te innoveren in zowel groene technologieën als kostenefficiënte oplossingen voor de maritieme sector. Door onze expertise in systeemintegratie, kunnen we een belangrijke bijdrage leveren aan de verduurzaming van alle soorten schepen. Daarbij speelt het circulair ontwerpen en bouwen van de gehele elektrische installatie een grote rol. Ook kunnen we de productiekosten significant verlagen door het stroomlijnen en digitaliseren van het productieproces van onze oplossingen.

Maersk Connector in grounding position
Industrial Automation Alewijnse

Bouw van een nieuwe industriële productiefaciliteit

Met name in de industriële procesindustrie zien wij de vergaande automatisering en digitalisering als belangrijke drivers om processen verder te optimaliseren. Dit biedt volop kansen voor de processing en maakindustrie, voedsel- en waterbedrijven, waar wij graag een steentje aan bijdragen. Daarnaast is de betrouwbaarheid van de elektrische installatie van een productiefaciliteit van groot belang voor de up-time van een productiefaciliteit.

Service