Alewijnse levert elektrische installaties van de hoogste kwaliteit en met maximale toegevoegde waarde voor onze klanten.

colleague working with systems

Betrouwbare partner 

Alewijnse is al jarenlang een toonaangevende en betrouwbare partner voor elektrische en automatiseringsoplossingen in verschillende industriële omgevingen en schepen. Veel werven, rederijen en industrieën zien Alewijnse als de perfecte keuze voor hun elektrische installatie vanwege de geleverde kwaliteit en betrouwbaarheid van de installatie, de servicegerichte dienstverlening en de samenwerking op basis van vertrouwen bij een nieuwbouw-, ombouwproject of service en onderhoudswerk.

Toegevoegde waarde 

Binnen onze specialisatie in stroom-, signaal- en verlichtingsdistributie en interne communicatie, beschikken we over eigen internationale productiefaciliteiten van schakelborden en distributiepanelen. De geïntegreerde oplossingen zijn van hoge ergonomische kwaliteit en eenvoudig te bedienen. Onze geavanceerde technieken zoals remote systemen en motor starters zijn daarbij van essentiële toegevoegde waarde.

Ready for innovation?

Lets connect!
Industrial environment
Service