Bent u op zoek naar een technologische partner die vooruit loopt op uw wensen?

Wij nemen de uitdaging aan

In de baggerindustrie worden processen steeds complexer en neemt de druk op productiviteit en operationele kosten toe. Alewijnse gaat de uitdagingen in deze markt aan, door het ontwerpen en integreren van systemen met als doel zodat deze schepen efficiënter, productiever en met minder bemanning kunnen worden bediend.  

 

Expert in baggerschepen

Wij werken jarenlang met tal van topwerven en baggeraars en is gespecialiseerd in het ontwerp, de bouw, installatie en inbedrijfstelling van innovatieve en op maat gemaakte oplossingen voor scheeps- en procesautomatisering, stroomopwekking en distributie, navigatie en communicatie, AVIT, veiligheid en de integratie van Internet of Things (IoT) voor alle soorten baggerschepen. Daarnaast is ons bedrijf ook expert in het kostenefficiënt creëren, bouwen en onderhouden van hoogwaardige en betrouwbare elektrische installaties aan boord. 

Vitus Bering does its job

Innovatieve oplossingen

Wij werken aan innovaties voor een efficiënte en kostenbesparende toepassingen voor onze baggerklanten. Recentelijk hebben wij een uniek virtualisatie & visualisatie (AlViVi) platform voor werk- en plezierschepen geïntroduceerd, dat inmiddels al met succes is geïnstalleerd op een aantal sleephopperzuigers. De oplossing is op andere schepen toepasbaar is en biedt vele voordelen, zoals aanzienlijke besparingen in ruimte aan boord en onderhoudskosten van de hardware en software. Lees daarover meer bij onze oplossingen. 

Service