Specific solutions.

Alewijnse suction tube system (ASTS)

Het Alewijnse suction tube system (ASTS) is een geautomatiseerd systeem voor het meten, berekenen en monitoren van de positie van de zuigbuis van een hopperzuiger.

Lees meer
Icon
Alewijnse draught & loading system (ADLS)

Het ADLS zorgt voor een optimale benutting van het laadvermogen van een schip door het continu en nauwkeurig meten van de diepgang en het hoppervolume.

Lees meer
Icon
Dredge Control System (DCS)

Meer dan twintig jaar ervaring heeft geresulteerd in een geavanceerd dredge control systeem met een groot aantal voordelen voor de operator en eigenaar.

Lees meer
Icon
Data Management

Haalt u het optimale uit uw maritieme of industriële procesomgeving? Data management en analyse bieden u kansen om (nog) efficiënter te produceren en kosten te besparen.

Lees meer
Icon

Onze automatiseringsoplossingen kunnen de productiviteit van processen van schepen en industriële installaties aanzienlijk verbeteren. 

Efficiëntie en productiviteit 

Al enige tijd neemt de druk op productiviteit en operationele kosten neemt toe, terwijl aan de andere kant milieu- en veiligheidsnormen steeds belangrijker worden. Dit vraagt om slimme en betrouwbare oplossingen voor een maximale inzetbaarheid uw schip of productielijn.

Alewijnse loopt voorop in de markt door het ontwerpen van op maat gemaakte systemen voor geavanceerde procesautomatisering die efficiënt, productief en door weinig operators kunnen worden bediend.  

Big data en smart industry 4.0 zijn daarbij niet meer weg te denken. De slimme automatisering van onze experts zorgt voor een optimale en inzichtelijke exploitatie van uw schip of productielijn, wat resulteert in lagere productiekosten, energiebesparing een reductie van CO₂ uitstoot. 

colleague working with systems

Het beste van twee werelden

Alewijnse realiseert modulaire automatiseringssoftware die de doelen van asset management helpt te realiseren. Met onze brede expertise van scada-systemen, plc-besturingen en de kennis van de maritieme sector en industriële markten sluiten wij aan bij de eigentijdse trends en marktontwikkelingen. Wij passen daarmee het beste van beide werelden toe.

Downloads.

Service