Een van onze oplossingen waar we trots op zijn, omdat wij zo ons steentje bij kunnen dragen aan een groenere toekomst en een duurzamere bedrijfsvoering.

Indrukwekkende resultaten

Alewijnse levert hybride systemen die zijn opgebouwd uit een energieopslagsysteem, aandrijfsystemen en permanent magnetische (PM) elektromotoren (PTI/PTO), die de efficiëntie van het elektrische energiesysteem aan boord verbeteren en aanzienlijk besparen op energie en uitstoot. 

Daarnaast compenseert het energieopslagsysteem variaties in de vermogensbelasting en wordt de werkbelasting van de dieselgeneratoren geoptimaliseerd, resulterend in een lager brandstofverbruik en minder onderhoudskosten. De uitkomsten zijn indrukwekkend en onze klanten zijn tevreden over de resultaten.

colleagues working with systems

Beste oplossing op maat

Wij bieden oplossingen aan voor hybride voortstuwing en opwekking, gebaseerd op onze diepgaande kennis van verschillende technologieën en onze keuzevrijheid uit de beste componenten via toonaangevende leveranciers.

Daarbij verkopen we geen kant-en-klare systemen, maar denken we proactief met onze klanten mee over de meest passende oplossing voor hun hybride systemen op het gebied van functionaliteit, bruikbaarheid en prestaties. Pas na een uitgebreide analyse van de klantbehoeften ontwerpen wij de beste oplossing op maat, in samenwerking met de vertegenwoordigers van de eigenaren, scheepsarchitecten en proposal en design engineers op de werven.

Wij bieden een uitgebreide service aan onze klanten, vanaf het eerste conceptuele ontwerp en de simulatie, het basis- en detailontwerp, de aankoop en productie, tot de installatie, de inbedrijfstelling en de after-sales service.

In alles wat we doen, streven we naar effectiviteit en de levering van eenvoudig te bedienen en veilige systemen. Daarbij denken we aan redundantie, betrouwbaarheid en de integratie van doordachte terugvalmodi in geval van storingen.

Maurice Seijkens, Sales Manager @Alewijnse

Downloads.

Wil je meer weten? Vraag het Maurice Seijkens

Service