References

Oceanco-1050H - Alewijnse
Jachten
Project 1050H
Liberty Island-teaser- Alewijnse
Bagger, offshore & transport
Liberty Island
La Datcha Damen SeaXplorer 77 Alewijnse
Jachten
Damen SeaXplorer 77 La Datcha
OceanXplorer alewijnse electrification lighting
Bagger, offshore & transport
Onderzoeksschip OceanXplorer
Antartic vessel, systems, electrification
Marine & Overheid
Antarctisch onderzoeksschip (ASRV) Nuyina
Oceanco MY Bravo Eugenia night in Capri - Credits Mario Coppola .jpg
Jachten
Bravo Eugenia
Krakensandt
Bagger, offshore & transport
Sleephopperzuiger Krakesandt
Zr.Ms_.-Den-Helder-640x750px.jpg
Marine & Overheid
Den Helder
Amels Series lighting luxury
Jachten
Amels 60 superjacht serie

Neem voor meer informatie contact met ons op of download onze complete referentielijst.

Downloads.

Dit project vraagt om passie, toewijding en buitengewoon vakmanschap. De sterke relaties die Oceanco heeft opgebouwd met onze vertrouwde partners en leveranciers vormen de sleutel tot het succes van een dergelijke complexe onderneming. We zijn dankbaar voor de positieve energie, de proactieve houding en het enthousiasme waarmee het hele Alewijnse team de 1050H heeft gerecreëerd.

Marcel Onkenhout, Oceanco’s CEO

“De Krakesandt is een prachtig en innovatief project geworden en de tweede hopperzuiger die succesvol en op tijd is opgeleverd in een periode waarin de globale supply chain met heel wat uitdagingen te maken heeft. Hiermee is door alle betrokken partijen een bijzondere prestatie neergezet. Wij danken Alewijnse en alle betrokken partners voor haar bijdrage in deze projecten”.

Emiel Mocking, Manager Nieuwbouw bij Thecla Bodewes Shipyards over de samenwerking met Alewijnse

Alewijnse is een betrouwbare en professionele partij. De projecten verlopen voor beide partijen erg goed. Wij zijn zeer tevreden over de uitgebreide kennis en expertise, de kwaliteit van de afgeleverde schepen, en de flexibiliteit en goede service van dit bedrijf.

Pieter den Herder van Den Herder Seaworks

“Door de uitgebreide expertise en jarenlange ervaring van Alewijnse in de industriële en maritieme sector zijn zij thuis in alle soorten automatiseringsoplossingen en elektrische installaties en hebben zij goede contacten met de juiste leveranciers. Daardoor konden zij als partner het gehele project aanvliegen en een totaalpakket leveren op het gebied van dataverwerking, automatisering, procesregelingen, hardware, elektrische installatie en inbedrijfstelling met maximale toegevoegde waarde voor onze partners en eindgebruikers.”

Edwin Akkerman, werkvoorbereider bij VB Geo Projects, over de samenwerking met Alewijnse

“De ombouw voor de Kaliwaal 41 zorgt ervoor dat we nog efficiënter ons productieproces kunnen sturen. Het project is in samenwerking met Alewijnse naar volle tevredenheid afgerond.”

Michel van Komen, coördinator productie en uitvoering bij Van Nieuwpoort Bouwgrondstoffen:

De keuze voor de elektrische consoles van de twee Portugese M-fregatten Bartolomeu Dias and Francisco de Almeida, viel op Alewijnse vanwege de eerdere succesvolle oplevering van de consoles voor de commandocentrale aan boord van de vier Nederlandse en Belgische M-fregatten tussen 2010 en 2014.

KLTZ (TD) Schoonhoff, de betrokken projectleider bij DMO, omschrijft de samenwerking met Alewijnse als professioneel en betrouwbaar.

"Ik kijk ernaar uit om met Alewijnse samen te werken aan het Combat Support Ship (CSS) Zr.Ms. Den Helder van de Koninklijke Marine.. We hebben in het verleden samen veel soortgelijke projecten ondernomen, zoals bij het Joint Support Ship HNLMS Karel Doorman. Daardoor heb ik alle vertrouwen in de capaciteiten van Alewijnse voor dit nieuwe project.”

Arjan Risseeuw, projectdirecteur bij Damen Schelde Naval Shipbuilding (DSNS)

Clients

Service