Specific solutions.

Communicatie systemen

Bij ons kunt u terecht voor alle vormen van maritieme communicatie, inclusief lange- en kortegolfradio en satellietdiensten voor spraak en data, en dat overal ter wereld.

Lees meer
Icon
Navigatiesystemen

Wij werken samen met toonaangevende fabrikanten van navigatieapparatuur en ontwerpen, installeren en onderhouden zowel losstaande installaties als complete geïntegreerde navigatiesystemen.

Lees meer
Icon
Integrated bridge systems

Wij werken samen met toonaangevende leveranciers en bieden de nieuwste geïntegreerde brugsystemen met de nieuwste functionaliteiten en esthetische aspecten van superjachten.

Lees meer
Icon

We begrijpen dat volledig operationele navigatie- en communicatiesystemen van vitaal belang zijn voor de veiligheid van een schip.

Alewijnse navigation communication systems

Betrouwbaar, veilig en efficiënt

Geavanceerde navigatie- en communicatiemiddelen aan boord zijn onmisbaar voor een goede communicatie tussen schepen onderling, met kuststations, havens, sluizen en scheepvaartbegeleiding. Ongestoord het water op vereist dan ook betrouwbare, veilige en efficiënte navigatie- en communicatiesystemen.  

Uitgebreide ervaring

Alewijnse heeft uitgebreide ervaring met het ontwerpen, installeren en onderhouden van volledig geïntegreerde brugsystemen voor jachten, overheid en schepen in de bagger & offshore sector. Daarbij levert ons bedrijf op maat gemaakte systemen voor een veilige en efficiënte navigatie en communicatie volgens alle geldende regels en voorschriften.    

Geavanceerde producten

Wij adviseren u graag over geavanceerde producten, zoals geïntegreerde bruggen en systemen voor radar, ECDIS, conning, autopilot, GNSPS, AIS, Navtex, gyro kompas, magnetisch kompas, VDR, BNWAS, echo sounder, speedlog, GMDSS, Sat-C, portable VHF telefoons en radio’s, FleetBroadband, MF/HF, Satcom, SART & EPIRB en DP. Onze service engineers staan 24/7 en wereldwijd stand by voor service en onderhoud voor een optimale beschikbaarheid en veiligheid van uw navigatie- en communicatiesystemen aan boord.

Bestel jouw spareparts meteen via onze webshop

Spare Parts

Downloads.

Ready for innovation?

Lets connect!
Industrial environment
Service