Onze oplossingen

Safety & security systemen

Wij werken al in het vroegste stadium van een ontwerp samen met scheepsarchitecten en veiligheidsexperts om optimale veiligheid te integreren in een schip of industriële installatie.

Lees meer
Icon
Safety & security systems
Audio/Video & IT

Alewijnse is een belangrijke co-maker voor veel vooraanstaande jachtenbouwers. Onze high-end systemen kun je terugvinden op een groot aantal jachten in allerlei soorten en maten.

Lees meer
Icon
Audio-Video-IT
Energie distributie systemen

Bij Alewijnse komen veiligheid, duurzaamheid en energiebesparing samen in elk type systeem voor energieopwekking en distributie.

Lees meer
Icon
Electrical power distribution systems
Schakelborden & panelen

Wij denken graag met u mee voor de beste op maat gemaakte schakelkast- en paneeloplossing die uw installatie betrouwbaar en energiezuinig maakt.

Lees meer
Icon
Switchboards & Consoles
Navigatie en communicatie systemen

Wij werken samen met toonaangevende fabrikanten van navigatieapparatuur en ontwerpen, installeren en onderhouden zowel individuele items als complete geïntegreerde navigatie- en communicatiesystemen.

Scheeps automatisering

Alewijnse is specialist in geavanceerde scheepsautomatisering. Wij ontwerpen de nieuwste automatische besturings- en controlesystemen, die op een overzichtelijke, veilige en efficiënte manier alle processen aan boord integreren en visualiseren.

Lees meer
Icon
Vessel Automation
Hybride systemen

Hybride aandrijfsystemen op superjachten en andere schepen kunnen het brandstofverbruik en CO₂ uitstoot aanzienlijk verminderen.

Lees meer
Icon
Alewijnse_Iconen solutions test
Proces automatisering

De toenemende druk op productiviteit, milieu en veiligheid vraagt om slimme en betrouwbare oplossingen in procesautomatisering.

Lees meer
Icon
Process automation
Elektrische installaties

In de wereld van complexe schepen en industriële omgevingen worden vele kilometers aan kabels, kabelbanen, verlichting en onderverdelingen aangelegd. Alewijnse is al jarenlang een toonaangevende en betrouwbare partner op dit gebied.

Lees meer
Icon
Electrical installation

Check onze oplossingen en ontdek hoe wij bij kunnen dragen aan succesvolle projecten binnen de maritieme en industriële sector.

Klaar voor innovatie?

Lets connect!
Industrial environment
Service