Specific solutions.

Verlichting systemen

Wij ontwerpen creatieve en veelzijdige verlichting die de look en feel van uw schip met één druk op de knop kan transformeren.

Lees meer
Icon
Entertainment systemen

Wil jij dezelfde entertainmentervaring die je thuis hebt ook aan boord? Wij zorgen voor geavanceerde entertainmentsystemen van een zelfs nog betere kwaliteit.

Lees meer
Icon
IT-systemen

Als uw partner zorgen wij ervoor dat uw IT-installatie tot in het kleinste detail voldoet aan uw wensen, voor nu maar ook voor in de toekomst.

Lees meer
Icon

Door de jaren heen hebben wij een brede expertise opgebouwd in communicatie, audio/video en IT-systemen.

In de luxe jachtbouw worden er hoge eisen gesteld aan informatie en entertainment systemen. Er is steeds meer vraag naar technische applicaties van de hoogste kwaliteit, zoals topkwaliteit muzieksystemen, grote schermen en snelle datanetwerken gekoppeld aan satellietontvangst- en zendapparatuur. Dit vraagt om expertise in innovatieve communicatie, audio/video (AV) en IT-oplossingen van het hoogste niveau. 

OceanXplorer Inside

Geïntegreerde systemen

Wij passen onze expertise toe bij het ontwerp, de levering en het onderhoud van de totale elektrische installatie, automatisering, bewaking en besturing, zodat we geïntegreerde audio/videosystemen creëren die het beste passen bij de prestatie- en functionaliteitdoelen van onze klanten en hun schepen. 

Oplossingen 

Een greep uit de oplossingen voor informatie en entertainment: ethernet netwerken, telefonie, CCTV, audio/video, verlichting, centrale antenne, satelliet radio en tv, unified threat management, thermische camera, Oculus YachtEye, GSM/UWH/VHF repeater systemen en diverse dataverbindingen inclusief bronselectie voor 5G, Wi-Fi hotspot en VSAT. 

Foto's door Taj Howe and Andy Mann

 

Laatste innovaties

Innovatieve systemen binnen het Alewijnse AV-entertainmentpakket zijn het Alewijnse Movie on Demand (ALMOD) systeem, in combinatie met de next generation Graphical User Interface (GUI), ontwikkeld op basis van het CH5 ontwikkelingsplatform van Creston. 

ALMOD beschikt over een groot aantal nieuwe functies, zoals automatische mediasynchronisatie, naadloze integratie met het Alewijnse AV-systeem en grote flexibiliteit door het volledig onafhankelijke platform. De nieuwe GUI is sneller, vloeiender en nog gemakkelijker te navigeren. Ook kan de interface voor elke gebruiker op maat worden gemaakt, door te variëren met verschillende thema's, achtergronden, micro-animaties en nog vele andere mogelijkheden.

De oplossingen kunnen geschikt worden gemaakt voor elk scheepstype en grootte, van de meest luxe superjachten tot alle soorten commerciële schepen. 

'Keep it simple' is het uitgangspunt bij het hele productontwikkelingsproces geweest. Het entertainmentsysteem is bijvoorbeeld gebaseerd op eenvoudig te vervangen apparatuur en een eenvoudige, gebruikersvriendelijke iPad-interface. In de ervaring van de eigenaar zijn entertainmentsystemen op jachten te ingewikkeld. Voor hem is het geen kwestie van kosten, maar van betrouwbaarheid, prijs-kwaliteitverhouding en gebruiksgemak. We hebben kant-en-klare componenten die we overal kunnen inkopen zonder dat er een gespecialiseerde technicus aan de pas hoeft te komen, terwijl de kwaliteit van de ervaring voor de gebruiker precies hetzelfde blijft.

Captain Guy Booth of motor yacht Phi

Downloads.

Service