Wij beschikken over diepgaande kennis van systeemintegratie aan boord van allerlei soorten transportschepen.

colleagues working with systems

Snel en efficiënt

Snelheid, kwaliteit, kostenefficiëntie en milieuvriendelijk varen. Dat zijn de belangrijkste aandachtspunten in de sector voor transportschepen. Alewijnse is al jarenlang een partner in systeem integratie in deze markt door het ontwerpen van geavanceerde en duurzame systemen die bijdragen aan meer productiviteit en lagere operationele kosten van transportschepen. 

Hoogwaardig en betrouwbaar 

Door onze kennis en ervaring in het bouwen van transportschepen, hebben wij een brede expertise opgebouwd in de nieuwbouw, renovatie, upgrades, life time extensions en service & onderhoud aan boord van zeegaande en rivier transportschepen, carriers, veerboten, combi freighters en ropax schepen. Wij zijn expert in hoogwaardige en betrouwbare elektrische installaties aan boord en bedenken innovatieve systemen voor procesautomatisering, procescontrole, scheepsautomatisering en navigatie & communicatie.  

Wij verbinden en bouwen met u samen 

Onze klanten zien onze ervaring met transportschepen duidelijk terug bij de efficiënte uitvoering van de projecten. De samenwerking is erg goed en door het teamwerk kunnen de projectwerkzaamheden volgens schema worden afgerond met inachtneming van de belangrijke voorschriften en veiligheidsmaatregelen. 

Service