We doen dit al meer dan 130 jaar met succes.

Als allround systeem integrator biedt Alewijnse een uitgebreid pakket aan technische oplossingen, zoals elektrische installaties, systemen voor energieverdeling, opwekking en aandrijving, proces automatisering, audio, video & ICT en systemen voor veiligheid, navigatie en communicatie.

Ieder jaar werken we aan de nieuwbouw, refit, onderhoud en reparatie van een groot aantal vaartuigen, waaronder jachten, schepen voor marine & overheid en dredging & offshore. In de industriële sector is ons bedrijf gespecialiseerd in onder andere drinkwaterproductie, geothermie, voedingsmiddelenindustrie en andere specifieke projecten in de maakindustrie.

Ons bedrijf telt ruim 1.000 vakbekwame en flexibele medewerkers en heeft vestigingen in o.a. Nederland, Roemenië, Frankrijk en Vietnam. Daarnaast bieden we internationale service op elke locatie ter wereld met een unieke combinatie van Nederlandse kwaliteit, ervaring en oog voor detail.

Het is onze visie om continu meerwaarde te creëren voor onze medewerkers en onze klanten door ontwikkelingen te stimuleren en een technologisch partner te zijn die meedenkt vanaf het prille begin tot aan de oplevering. Daarbij volgen wij voortdurend de nieuwste ontwikkelingen in de markt en werken we graag samen met de beste partners om kennis te bundelen en samen stappen richting de toekomst te zetten.

 

SEA Eagle II in the picture

Wilt u meer weten? Vraag dan onze corporate presentatie aan via info@alewijnse.com.

Downloads.

Service