Efficiënt en kostenbesparend onderhoud van installaties wordt steeds belangrijker.

Alle elektrische installaties hebben tijdens hun gehele levenscyclus zowel preventief als correctief onderhoud nodig, veelal wettelijk voorgeschreven. Wij kunnen u, over de gehele wereld, met onze gekwalificeerde mensen ondersteunen en geheel ontzorgen bij dit onderhoud.

Uw voordelen

  • Maximale veiligheid voor de gebruikers van de elektrische installaties;
  • Invulling van de wettelijke-, verzekerings-, en/of classificatie eisen;
  • Maximale beschikbaarheid van uw installaties zodat uw processen ongestoord doorgang hebben met de hoogst mogelijke efficiëntie;
  • Behoud van de integriteit en waarde van uw kostbare installaties.
Alewijnse service and maintenance

Diverse markten

Wij bieden service en onderhoud in zowel de maritieme als industriële sector. Of het nu gaat om bagger & offshore schepen, luxe jachten, booreilanden en platforms, marineschepen, of juist industriële omgevingen zoals voedselproductie, waterzuiveringsinstallatie of geothermiebedrijven. Door de inzet van de juiste mensen, gereedschappen en materialen verzekeren wij u van kwalitatief goede service, zodat uw schip zo snel mogelijk weer operationeel wordt.

Wereldwijd inzetbaar

Wij zijn internationaal inzetbaar. Met onze locaties in Frankrijk, Vietnam, Roemenië en Nederland en ons wereldwijde service netwerk zijn wij in staat om onze professionele service engineers binnen de kortst mogelijke tijd uw installatie te laten repareren.

Preventief onderhoud & service op afstand

Efficiënt en kostenbesparend onderhoud van installaties wordt steeds belangrijker. Wij spelen hier op in door onder andere het bieden van health check services. Door de conditie van elektrische installaties regelmatig te controleren, kunnen wij preventief adviseren over de technische duur en veiligheid, om ernstige storingen te voorkomen en de operationele beschikbaarheid van de installaties te garanderen. Ook kunnen onze klanten gebruik maken van ons remote service systeem, dat toezicht houdt op de staat van onderhoud van uw systemen en rechtstreeks contact maakt met de technische dienst van Alewijnse. Via dit systeem kunnen wij ook service advies op afstand bieden.

Maurice Vlaming

Wil je meer weten? Vraag het Maurice Vlaming

Service