Betrouwbare elektrische installaties voor een veilig, efficiënt en comfortabel gebruik van cruiseschepen.

Kwaliteit, luxe en comfort 

Steeds meer mensen kiezen voor een cruise als vakantie. Niet alleen zeecruises, maar ook riviercruisers worden steeds populairder. De totale cruisebeleving is daarbij belangrijk. Unieke bestemmingen, maar ook meer kwaliteit, luxe en comfort aan boord. Betrouwbare elektrische installaties zijn daarbij cruciaal, voor een veilig, efficient en comfortabel gebruik van cruiseschepen. 

 

colleagues working with systems

Partner in elektrische en automatiseringssystemen 

Alewijnse is al jarenlang partner van diverse bouwers van cruiseschepen, met name van river cruisers. Klanten kunnen bij ons terecht voor een totaalpakket aan elektrische installatie en systeemintegratie voor brugnavigatie en communicatie, audio/video, entertainment, IT, verlichting, en beveiliging. Ons bedrijf is nauw betrokken bij de complete levenscyclus, van nieuwbouw tot renovatie, verlenging, onderhoud en service. Onze klanten spreken vaak over onze efficiënte samenwerking en hoge kwaliteit van dienstverlening. 

Duurzame cruiseschepen

Niet alleen luxe, maar ook duurzaamheid is in opkomst in de wereld van de cruiseschepen. Alewijnse loopt voorop in het ontwerpen van innovatieve elektrische en hybride voorstuwingssystemen die met geavanceerde peak shaving technologie het brandstofverbruik en de emissie van cruiseschepen aanzienlijk kunnen verminderen. 

Service