Specific solutions.

Energie management

De ‘beste’ oplossing voor een energietransitie is er nog niet. Voor zowel de gebouwde omgeving, de utiliteit als de industrie moeten in de komende jaren alle zeilen worden bijgezet om duurzamer te produceren en minder afhankelijk te worden van fossiele brandstoffen.

Lees meer
Icon
Kwaliteit van elektrische energie

Aan boord van schepen en in industriële omgevingen is de kwaliteit van elektrische energie van cruciaal belang voor een veilige en efficiënte werking van installaties en IT-systemen.

Lees meer
Icon

Wij geloven dat een goede energievoorziening van groot belang is voor de operatie van een schip of industriële installatie.

Een distributievoorziening voorziet in deze rol door op een goede manier de energieopwekking betrouwbaar en veilig te transporteren naar alle gebruikers. Zie het als een router thuis, die voorziet in een goede internetconnectie, no manner when or where.

Oplossingen op maat

Of het nu gaat om generatoren, schakelborden, transformatoren, variable frequency convertors, elektromotoren, batterijen, kabels of super condensators, Alewijnse ontwerpt voor elke klant de beste en meest efficiënte oplossing op maat geschikt voor elk type schip of industriële installatie.

Als elektrische partner zijn wij al vroeg betrokken bij het bouwen van een schip of fabriek. We adviseren bij het conceptueel ontwerp en het toepassen van nieuwe technieken en high end systemen. Alle systemen worden in-house of aan boord getest, waarna ze door onze technische specialisten worden geïnstalleerd en in bedrijf gesteld.

colleague in the picture

De bouwstenen voor een optimaal distributie ontwerp

Wij vertalen de klantwensen en haar operationeel profiel naar heldere eisen en vervolgens in een optimaal distributie ontwerp. Dit is afhankelijk van de operatie, de operationele mode en de onderliggende eisen zoals betrouwbaarheid, veiligheid, inzetbaarheid, efficiency, kosten en ruimte. Of dit nu AC of DC is of een combinatie of LV en HV, voor elk van de eisen zijn diverse voorstellen mogelijk die we in samenwerking met onze klanten uitwerken tot oplossing op maat.

Alewijnse heeft een veelvoud aan bouwstenen ontwikkeld, die goed en logisch op elkaar aansluiten waarvoor we de juiste competenties in huis hebben om te installeren.

  • Energie opslag media
  • Grid Conversie (AC<->AC, AC<->DC)
  • Clean net Converters
  • Shore Converters
  • LV Main en sub distributie panelen.
  • Transformatoren.
  • Actieve harmonische filtering.

 

Downloads.

Service