Op zoek naar een unieke combinatie van hoge kwaliteit, ervaring en innovatie?

Sleepboten en werkschepen

In en rond internationale havens en langs de kust worden dagelijks tientallen sleep- en werkboten gebruikt bij het assisteren van zeeschepen, uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden, inspecties en vervoer van goederen en personen. De inzet van deze werkschepen kenmerkt zich door lange periodes waarin de machines slechts een beperkt vermogen hoeven te leveren.  

Nieuwe oplossingen 

Alewijnse begrijpt de behoeften van klanten in de sleepboten en werkschepen sector en ontwikkelt nieuwe oplossingen voor bijvoorbeeld diesel-elektrische en hybride voortstuwing om een aanzienlijke hoeveelheid brandstof te kunnen besparen. Deze soort aandrijvingen vindt men steeds vaker terug bij sleep- en werkboten. 

Kenniscentrum

Onze vestiging in Galati in Roemenië is daarbij uitgegroeid tot een kenniscentrum. Ook hebben wij lokale vestigingen in Nederland en Vietnam, waar we een combinatie van hoogwaardige kwaliteit, kennis en ervaring bieden. Door de hoge kwaliteit van de dienstverlening en de perfecte samenwerking met onze klanten kunnen werkzaamheden voor de nieuwbouw, renovatie of service in een kort tijdsbestek worden afgerond met inachtneming van de belangrijke veiligheidsmaatregelen en relevante wet- en regelgeving. 

Alewijnse tugs and workboats  colleague at work

Ready for innovation?

Lets connect!
Industrial environment
Service