Specific solutions.

Beveiligingssystemen

Wij werken al in het vroegste stadium van een ontwerp samen met scheepsarchitecten en veiligheidsexperts voor een optimale fysieke en cyberbeveiliging van uw schip of industriële installatie.

Lees meer
Icon

Daarbij zetten we zowel fysieke als cyberbeveiligingsmaatregelen door een uitgebreid pakket producten en apparaten voor detectie en beveiliging.

Met het opschuiven van de maritieme sector richting de digitale wereld, is het ontwikkelen van safety en security solutions een dringende noodzaak geworden. De sector kent daarin unieke uitdagingen, van onder andere cybercriminelen, terroristen, piraten en activisten. Dit levert niet alleen falende security en zo mogelijk financiële schade op voor de eigenaar, maar ook veiligheidsproblemen voor het schip, de bemanning en het milieu.  

Nieuwste technieken  

Alewijnse zorgt voor beveiligingsoplossingen die naadloos aansluiten bij uw schip of installatie. We adviseren bij het conceptueel ontwerp en het toepassen van nieuwe technieken en high end systemen. Denk hierbij aan IT-beveiliging, inbraakbeveiliging, toegangsregulering en camerabeveiliging. Naast al deze producten biedt Alewijnse u ook diensten zoals beveiligingsadvies en trainingen. Dit uiteraard naast optimale service en volledig onderhoud van uw beveiligingssystemen.  

Alewijnse works with naval architects and security experts

In goede handen

De beveiligingsdiensten van Alewijnse voldoen aan streng genormeerde eisen. Ook de vertrouwelijke gegevens van uw beveiligingsoplossingen zijn gegarandeerd in goede handen. Kortom, u kunt bouwen op een partner die u ondersteunt met een brede expertise op het vlak van beveiliging. We nemen u alle zorgen rondom beveiligingsvraagstukken uit handen, maken beveiliging effectief en zien geen detail over het hoofd. Vertrouwt u op Alewijnse, dan vertrouwt u op een partner die zorgt voor de veiligheid van uw gehele schip. Een geruststellende gedachte.  

Service