Heeft u ook het gevoel dat u veel meer kunt halen uit de gegevens die u nu al meet in uw proces, de omgeving of data die u op een andere manier verzamelt?

Data Analysis words

Kansen voor uw organisatie

Data is als water in een rivier. Niet al het water komt op de juiste plek om er optimaal gebruik van te kunnen maken. Kan het slimmer en effectiever? En de vraag is vooral hoe doet u dat nu? In moderne productieomgevingen worden er al veel metingen verricht en de data op verschillende locaties opgeslagen. Daarmee is er al veel data voor handen, waarmee bijvoorbeeld uw productieproces of het energie verbruik geoptimaliseerd zou kunnen worden. De data is dan ergens in de systemen aanwezig, maar de uitdaging is om de data beschikbaar te maken en er bruikbare informatie van te maken. Daarvoor moeten de context, betekenis en samenhang van de data inzichtelijk worden gemaakt.

Display Data management Alewijnse

Wat kan Alewijnse hierin betekenen?

Alewijnse kan u een oplossing voor datamanagement en analyse bieden die u op een eenvoudige manier kan helpen bij het inzichtelijk maken van de kritische parameters van uw processen, productielijnen en de omgeving. Dit doen we door het optimaal beheren en toegankelijk maken van de aanwezige data. Het gaat daarbij om het verwerken, rubriceren, opslaan, beveiligen, onderhouden, analyseren en rapporteren van alle gegevens die voorkomen in uw systemen. Het resultaat kan gebruikt worden voor uiteenlopende doeleinden.

 

Nieuwsgierig geworden? Download de whitepaper hieronder.

Downloads.

Service