We werken samen met toonaangevende partners en leveranciers, waardoor we kwaliteit en maatwerk trainingen kunnen leveren aan onze klanten.

Training & Onderwijs

Innovaties in elektrische installaties volgen elkaar in hoog tempo op. Intelligente systemen zijn van groot belang voor de effectiviteit, duurzaamheid en inzetbaarheid van een schip of industriële installatie. Het correct, veilig en efficiënt bedienen en onderhouden van deze nieuwe en geavanceerde systemen is dan ook van cruciaal belang. Een op maat gemaakte training voor de gebruiker biedt daarbij uitkomst.

Alewijnse biedt een uitgebreid opleidingsprogramma over de werking en het onderhoud van elektrische systemen. De trainingen zijn specifiek afgesteld op de behoeften van de gebruiker. Zo leren we de gebruikers van de systemen, zaken als het vinden van storingen en het verrichten van kleine reparaties. Dit vermindert de kans op kostbare vertragingen.

De trainingen worden online gegeven of op een van onze eigen unieke trainingsfaciliteiten in Nijmegen, Krimpen aan den IJssel, Drachten, Galati (Roemenië) of Hải Phòng (Vietnam). Onderwerpen waarvoor je kunt inschrijven, zijn elektrotechnische basiskennis, de interpretatie van elektrotechnische tekeningen, instructies voor de bemanning voor het gebruik van elektrische en softwaresystemen op schepen, expertise in total harmonic distortion (THD) en electro magnetic compatibility (EMC) metingen, kalibratie en certificatie.

Training & Education electrical systems  colleagues
Service