Wij begrijpen uw uitdagingen en denken mee met uw proces.

220421 Waterzuivering - Alewijnse

Duurzame waterprocessen

De duurzame inzet van materialen en milieuvriendelijkere waterprocessen is sinds en jaar en dag een van de aandachtspunten in de waterwereld. Alewijnse draagt bij aan uw duurzaamheids- en milieudoelstellingen door uw assets te verduurzamen op basis van total cost of ownership (TCO) en life cycle costing (LCC). Hierbij kunt u denken aan de aansluiting van zonnepanelen, de plaatsing van laadpalen of de toepassing van tijdelijke milieuvriendelijke voorzieningen tijdens de ombouw van installaties voor waterproductie of waterzuivering.

 

De waterketen

Sinds de jaren zeventig van de vorige eeuw realiseert Alewijnse projecten in de industrieën voor drinkwater, industrieel water, afvalwater en rioolwater. Door deze jarenlange ervaring hebben onze specialisten een uitgebreide expertise in waterprocessen opgebouwd en weten ze wat de kritische momenten in waterprojecten zijn.

 

Uw partner in systeemintegratie

Als systeem integrator hebben wij alle elektrische en automatiseringsdisciplines in huis. Dit maakt dat de lijnen tussen procesautomatisering, panelenbouw en elektrotechniek op elkaar afgestemd en kort zijn. Onafhankelijk van onze rol in een project, hebt u voor al deze disciplines één aanspreekpunt bij Alewijnse.

Service