En omdat je niet overal verstand van kunt hebben, heb je een partner nodig die je technische vragen vertaalt naar begrijpelijke oplossingen

Vanaf het begin

Alewijnse biedt integrale ontwerp en consultancy diensten aan, in samenwerking met onze research & development afdeling, gebaseerd op onze diepgaande kennis van verschillende technologieën en onze keuzevrijheid uit de beste componenten via toonaangevende leveranciers. Op deze manier zijn we een sterke partner voor scheepseigenaren, werven en scheepsarchitecten die streven naar het beste elektrische en

Daarbij denken we proactief met onze klanten mee over de meest passende oplossing voor hun systemen op het gebied van functionaliteit, bruikbaarheid en prestaties. Pas na een uitgebreide analyse van de behoeften ontwerpen wij de beste oplossing op maat, in samenwerking met de vertegenwoordigers van de eigenaren, scheepsarchitecten en proposal en design engineers op de werven.

Wij bieden een uitgebreide service op het gebied van systeemengineering aan onze klanten, gebaseerd op de ontwerpmethode van systeem engineering, vanaf het eerste conceptuele ontwerp en de simulatie, het basis- en detailontwerp, de aankoop en productie, tot de installatie, de inbedrijfstelling en de after-sales service.

Door de toepassing van moderne softwareplatforms en tools voor de vereiste technische studies, simulaties en berekeningen in overeenstemming met de klasse en de eisen van de klant, leveren wij integrale ontwerpen van de hoogste kwaliteit.

Samen met Alewijnse heb je alles in huis om een project in elektrificering of automatisering tot een succes te maken.

Download onze white paper om meer te leren over onze expertise in design en consultancy.

Alewijnse

Downloads.

Ready for innovation?

Lets connect!
Industrial environment
Service