Het innovatieve AlViVi is een uniek, snel en flexibel platform dat bestaat uit gevirtualiseerde procesgerelateerde systemen.

Uniek platform

Het Alewijnse virtualisatie en visualisatie (AlViVi) platform is inmiddels met succes geïnstalleerd op zeven sleephopperzuigers, maar de oplossing is ook toepasbaar op andere schepen en industriële installaties. Alewijnse is het eerste bedrijf dat dit volledig gedigitaliseerde platform introduceert in de markt.

Snel en flexibel

AlViVi is een uniek, snel en flexibel platform dat alle processystemen centraliseert en integreert en bovendien de visualisatie naar alle schermen aan boord distribueert. De oplossing vervangt de computers en keyboard, video en mouse (KVM) apparatuur en reduceert de bekabeling aan boord van het schip. Daarnaast kan het platform meerdere scheepssystemen op één scherm visualiseren, terwijl er ook één systeem op meerdere schermen getoond kan worden. Hiermee introduceert Alewijnse een uitermate flexibele oplossing voor de gebruikers aan boord.

colleagues working with systems

Voordelen

AlViVi is snel, gebruiksvriendelijk en uitermate betrouwbaar, wat resulteert in maximale beschikbaarheid en optimale operationele zekerheid. Door het samenbrengen van meerdere systemen in één omgeving, wordt onderhoud en beheer eenvoudiger; updates zijn beter en sneller te testen of terug te rollen. Ook wordt de levensduur van de software langer door onafhankelijkheid van het platform en is het systeem uitermate veilig voor indringers.

Lees de succes verhalen over AlViVi van Stratus (https://resource.stratus.com/case-study/alewijnse/) en Rockwell (https://literature.rockwellautomation.com/idc/groups/literature/documen…)

Een ander groot voordeel is de aanzienlijke besparing in ruimte aan boord en onderhoudskosten van de hardware en software. Het systeem bestaat uit aanzienlijk minder fysieke componenten; de oplossing neemt 75% minder ruimte in beslag doordat er veel minder bekabeling, computer hardware en cabinets nodig zijn.

Alewijnse Product Manager Johan van Rikxoort

Downloads.

Service