Ervaar de technologie van de toekomst

Europort is de ontmoetingsplaats voor de internationale maritieme industrie, met een sterke focus op innovatieve technologie en complexe scheepsbouw. 

Onze experts heten u van harte welkom op de Alewijnse stand 1307 in hal 1 om samen de technologie van de toekomst te verkennen in een veranderende maritieme wereld. Daarbij willen we graag dieper ingaan op de thema's die van vitaal belang zijn voor ons maritieme ecosysteem: digitalisering, energietransitie en een nieuwe generatie.

Neem een kijkje op onze stijlvolle stand, waar we onze missie WeConnect presenteren die de focus legt op het verbinden van mensen en technologie. Onze gepassioneerde teams leveren wereldwijd diensten op het gebied van systeemintegratie, elektrische engineering, automatisering en navigatie & communicatie oplossingen voor alle soorten nieuwbouw en refit projecten in de maritieme industrie.

Ervaar ook de nieuwe en innovatieve elektrische en automatiseringsoplossingen van Alewijnse en ontdek er alvast meer over in de aanloop naar het event door onze hashtag #WeConnectToTheFuture op social media te volgen.

We hopen u te zien op de Alewijnse stand 1307. Geniet elke dag van 10:00 tot 13:00 uur van een geweldige We Connect barista koffie ervaring. Ook bent u welkom op de Alewijnse party op donderdag 4 november van 17:00 tot 19:00 uur.

Registreer je nu via: https://registration.gesevent.com/survey/2htd64hzgzliy/start?translatio… of communications@alewijnse.com

Tot dan!

Downloads.

Klaar voor innovatie?

Lets connect!
Industrial environment
Service