Ervaar de technologie van de toekomst

Maritime Industry wordt gehouden van 17 t/m 19 mei in de evenementenhal in Gorinchem en is de ontmoetingsplaats voor de binnenvaart en andere maritieme sectoren, met een sterke focus op innovatieve technologie van de toekomst.

Onze Alewijnse experts heten u van harte welkom op de SMASH! stand F208 op de geheel vernieuwde beursvloer Next Level, waar alles in het teken staat van de toekomst van de binnenvaart met exposanten op het gebied van autonoom varen, alternatieve brandstoffen, elektrisch varen en innovaties binnen de maritieme sector.

Ervaar ook de laatste trends in maritieme technologie die wij samen met onze partners presenteren, zoals autonoom varen met SEAFAR, energieconversie met Ingeteam, simulaties en digital twins met Tree C en de nieuwste maritieme lichttechnologie met Fibr8.

Ontdek er alvast meer over in de aanloop naar het event door onze hashtag #WeConnectToTheFuture op social media te volgen.

Je bent ook van harte uitgenodigd voor het kennistheater ‘Staan de beste stuurlui straks écht aan wal?’ op donderdag 19 mei van 16:30 tot 17:15, waarbij SMASH! in gesprek gaat met Seafar, Kotug, Alewijnse en Shipping Technology over autonoom varen, om te zien wat op korte en middellange termijn de voordelen van deze technologie voor de maritieme sector gaat zijn.

Registreer je gratis voor Maritime Industry via de link:

https://registration.gesevent.com/survey/1f53t73ew5za4?actioncode=NTWO000382YOJ&partner-contact=3dl5xipjmzbb2

Tot dan!

Klaar voor innovatie?

Lets connect!
Industrial environment
Service