Een nieuwe elektrische connectie

Systeemintegrator Alewijnse introduceert de nieuwste bundeling van krachten met Tijssen Elektro tijdens de METSTRADE Show van 19 t/m 21 november 2024 op stand 10.300 in de RAI in Amsterdam. Tijssen valt recentelijk onder de paraplu van de Alewijnse Groep, waarmee de bedrijven samen een grote stap in de maritieme keten zetten voor geavanceerde elektrische systeemintegratie van alle soorten jachten van 30 tot 130 meter.

Perfecte match voor de jachtensector

Alewijnse is al jarenlang een belangrijke elektrische partner voor veel vooraanstaande jachtenbouwers, waarbij kennis, kwaliteit en service hoog in het vaandel staan. Met de nieuwe combinatie van krachten tillen Alewijnse en Tijssen Elektro de jachtensector naar een nog hoger niveau. 

Samen delen ze dezelfde visie voor geavanceerde totaaloplossingen in elektrotechniek en automatisering voor de maritieme jachtbouw. Door meerwaarde te creëren door ontwikkelingen te stimuleren en één technologisch partner te zijn die meedenkt vanaf het prille begin tot aan de oplevering van een jacht. Om verwachtingen te overtreffen en net dat stapje ve­rder te denken.

De bundeling van kennis en ervaring van beide bedrijven is uniek voor de maritieme jachtensector. Tijssen voelt zich als turn-key systeemintegrator thuis aan boord van luxe jachten tot 60 meter. Alewijnse heeft zich in 130 jaar ontwikkeld tot marktleider in elektrische installatie, systeemintegratie en automatisering voor alle soorten motor- en zeiljachten tot wel 130 meter. Samen vormen ze een perfecte match voor de jachtensector.

Innovatieve synergie

Door de eenwording kunnen de twee bedrijven nog meer innovatieve oplossingen ontwikkelen. Een voorbeeld hiervan is een nieuw verlichtingssysteem dat de look en feel van een jacht met één druk op de knop in een adembenemende sfeer kan transformeren. Andere innovaties zijn het Alewijnse Movie on Demand (ALMOD) audio/video (AV) systeem en een nieuwe versie van het Alarm, Monitoring en Control Systeem (AMCS), een uiterst snel, betrouwbaar en veelzijdig vessel management systeem, dat is ontwikkeld volgens de laatste trends in hardware technologie.

Ontdek alvast meer over deze spectaculaire innovaties in de aanloop naar het event door onze hashtag #WeIntegrate op social media te volgen. Geniet ook elke dag van een geweldige We Connect barista koffieervaring op onze stand. Tot dan!

Meer informatie over Tijssen Elektro: https://www.tijssen-elektro.nl/luxe-jachtbouw

Gratis inschrijven kan tot en met 11 november 2024 via: https://www.metstrade.com/registration

 

Mets - Alewijnse

Ready for innovation?

Lets connect!
Industrial environment
Service