Volg de laatste ontwikkelingen in de maritieme technologie

Wij nodigen u van harte uit op de stand van Alewijnse in de SuperYacht Pavilion tijdens de METSTRADE Show van 15 t/m 17 november 2022 in de RAI in Amsterdam. Elke dag staan onze technische experts en sales managers klaar voor al uw vragen over de laatste ontwikkelingen in de wereld van de maritieme technologie.

Neem gerust een kijkje in onze stijlvolle stand, waar we onze missie WeConnect presenteren met de nadruk op het verbinden van mensen en technologie. Ons gepassioneerde team vertelt u graag meer over onze diensten op het gebied van systeemintegratie, elektrische engineering, automatisering en oplossingen voor navigatie en communicatie aan boord van alle soorten superjachten en zeiljachten, en onze service over de hele wereld. 

Maak ook kennis met onze nieuwe en innovatieve elektrische en automatiseringsoplossingen voor superjachten en zeiljachten. Ontdek de nieuwe versie van ons alarm, monitoring en control systeem (AMCS), met een moderne en intuïtieve grafische user interface en extra exclusieve functies. En ervaar het ultieme avontuur met ons nieuwe movie on demand systeem (ALMOD) en zeer gebruiksvriendelijke graphical user interface (GUI) voor audio/video toepassingen.

We vertellen je er meer over in de aanloop naar het event. Volg onze hashtag #WeConnectToTheWorld op social media. 

En neem alvast een kijkje op onze solutionspagina's:

AMCS: https://www.alewijnse.com/solutions/vessel-automation/alarm-monitoring-…

Audio/video: https://www.alewijnse.com/solutions/audiovideo-it

Registreer je nu via https://www.metstrade.com/tickets/ of via communications@alewijnse.com. Dan regelen wij een kaartje voor je!

Tot dan!

 

 

 

 

 

Klaar voor innovatie?

Lets connect!
Industrial environment
Service