Binnen het thema #WeConnectToAClearFuture presenteert Alewijnse samen met partner Fibr8 de nieuwste toepassing van laserlicht via superdunne glasvezelkabels.

Systeemintegrator Alewijnse zet de schijnwerpers op de nieuwste lichttechnologie voor superjachten tijdens de METSTRADE Show van 15 t/m 17 november 2022 in de RAI in Amsterdam.

Binnen het thema #WeConnectToAClearFuture presenteert het bedrijf samen met partner Fibr8 de nieuwste toepassing van laserlicht via superdunne glasvezelkabels, die een krachtig lijnenspel aan boord creëren, waardoor de meest spectaculaire lichteffecten ontstaan.

Naast de nieuwste lichttechnologie voor superjachten introduceert Alewijnse ook andere innovaties tijdens METS, zoals het Alewijnse Movie on Demand (ALMOD) audio/video (AV) systeem, in combinatie met de next generation Graphical User Interface (GUI), die is ontwikkeld op basis van het CH5 ontwikkelingsplatform van Creston. Ook kunnen bezoekers van de Alewijnse stand een voorproefje krijgen van een nieuwe versie van het Alarm, Monitoring en Control Systeem (AMCS), een uiterst snel, betrouwbaar en veelzijdig vessel management systeem, dat is ontwikkeld volgens de laatste trends in hardware technologie.

Wil jij graag kennismaken met deze spectaculaire innovaties? Dan hopen we jou graag te zien op de Alewijnse stand 10.300 in het SuperYacht paviljoen. Geniet elke dag van een geweldige We Connect barista koffie ervaring. Ook ben je welkom op de Alewijnse & Fibr8 party op woensdag 16 november van 16:00 tot 18:00 uur.

Registreer je via: https://registration.gesevent.com/survey/2mvag161993wc?actioncode=NTWO000719MAO&partner-contact=38tsn59oi4iod

 

Tot dan!

 

 

 

 

 

invitation drink METS - Alewijnse

Ready for innovation?

Lets connect!
Industrial environment
Service