De meest innovatieve SMM

Uitdagingen transformeren onze wereld. Klimaatverandering en globalisering hebben grote invloed op onze maritieme en industriële wereld. De vraag naar milieu­­vriendelijke producten en energie-efficiëntie vraagt om slimme oplossingen om de CO₂-voetafdruk te verkleinen en de overall equipment effectiveness (OEE) te verhogen. 

Wij denken dat een duurzame toekomst van de maritieme wereld alleen veilig is te stellen door samen te werken in de keten. Daarom werken we als systeem integrator graag samen met klanten en partners om kennis te bundelen en samen stappen richting de toekomst te zetten, zodat scheepsbouwers, eigenaars en bemanning de vruchten kunnen plukken van de laatste high-end systemen en technieken.

Door die combinatie van expertise en ervaring kunnen wij een warenhuis aan elektrische oplossingen aanbieden, die niet alleen worden geleverd, maar ook geïnstalleerd en in bedrijf gesteld. Winkelen bij één partij voor zeer complexe en geavanceerde producten, waarbij klanten de beste service krijgen. Dat is uniek voor de maritieme markt.

Optimale service

Ontdek ook onze service & onderhoudsdiensten voor elektrische- en automatiseringsoplossingen in elke levensfase van een schip of installatie. Onze multidisciplinaire service teams kunnen direct schakelen voor preventief en correctief onderhoud. Door onze diepgaande kennis van de software en uitgebreide expertise in elektrische installaties, zorgen wij dat uw schip of installatie zo snel mogelijk weer operationeel wordt en optimaal functioneert.

Ontdek er alvast meer over in de aanloop naar het event door onze hashtag #WeConnectToTheWorld op social media te volgen.

Registreer je nu via: https://www.smm-hamburg.com/en/infos/visitors/tickets-and-invitations

Tot dan!

Klaar voor innovatie?

Lets connect!
Industrial environment
Service