De meest innovatieve SMM

Dit jaar is ons thema #WeConnectToTheWorld en tonen we op de stand de nieuwste trends op het gebied van elektrotechniek en automatisering die essentieel zijn voor ons maritieme ecosysteem, met een focus op digitale transformatie, klimaatverandering en de maritieme energietransitie.

Als onderdeel hiervan kunnen bezoekers van onze stand deze innovatieve duurzame technologieën ervaren door virtueel aan boord te gaan van een diesel-elektrisch schip uitgerust met een DP2 hybride batterijpakket. Bezoekers kunnen de apparatuur zelf bedienen en deze energiebesparende toepassing ervaren in een realistische gesimuleerde omgeving.

Naast ons te vinden op stand 703 nemen we ook deel aan de NMT Innovation Tours, de NMT netwerkborrel op woensdag 6 september en de SMM Job Route. Dus wat uw elektrische en automatiseringsbehoeften ook mogen zijn, kom gerust langs voor een vriendelijk gesprek en een voorproefje van de opwindende ontwikkelingen die voor ons liggen.

Uitdagingen transformeren onze wereld. Klimaatverandering en globalisering hebben grote invloed op onze maritieme en industriële wereld. De vraag naar milieu­­vriendelijke producten en energie-efficiëntie vraagt om slimme oplossingen om de CO₂-voetafdruk te verkleinen en de overall equipment effectiveness (OEE) te verhogen. 

Wij denken dat een duurzame toekomst van de maritieme wereld alleen veilig is te stellen door samen te werken in de keten. Daarom werken we als systeem integrator graag samen met klanten en partners om kennis te bundelen en samen stappen richting de toekomst te zetten, zodat scheepsbouwers, eigenaars en bemanning de vruchten kunnen plukken van de laatste high-end systemen en technieken.

Door die combinatie van expertise en ervaring kunnen wij een warenhuis aan elektrische oplossingen aanbieden, die niet alleen worden geleverd, maar ook geïnstalleerd en in bedrijf gesteld. Winkelen bij één partij voor zeer complexe en geavanceerde producten, waarbij klanten de beste service krijgen. Dat is uniek voor de maritieme markt.

Optimale service

Ontdek ook onze service & onderhoudsdiensten voor elektrische- en automatiseringsoplossingen in elke levensfase van een schip of installatie. Onze multidisciplinaire service teams kunnen direct schakelen voor preventief en correctief onderhoud. Door onze diepgaande kennis van de software en uitgebreide expertise in elektrische installaties, zorgen wij dat uw schip of installatie zo snel mogelijk weer operationeel wordt en optimaal functioneert.

Ontdek er alvast meer over in de aanloop naar het event door onze hashtag #WeConnectToTheWorld op social media te volgen.

Registreer je nu via: https://www.smm-hamburg.com/en/infos/visitors/tickets-and-invitations

Tot dan!

Ready for innovation?

Lets connect!
Industrial environment
Service