Binnen het thema #WeConnectToAClearFuture presenteert het bedrijf samen met partner Fibr8 de nieuwste toepassing van laserlicht via superdunne glasvezelkabels die een krachtig lijnenspel aan boord creëren, waardoor de meest spectaculaire lichteffecten ontstaan.

Al meer dan 130 jaar zet Alewijnse steeds weer de trend met pionieren en innovaties. De systeem integrator volgt voortdurend de nieuwste ontwikkelingen in de markt en werkt graag samen met de beste technologiepartners om kennis te bundelen en samen stappen richting de toekomst te zetten, zodat klanten de vruchten kunnen plukken van de laatste high-end systemen en technieken.

Spectaculaire innovatie

Een van de nieuwste innovaties die Alewijnse samen met partner Fibr8 introduceert in de markt, is de toepassing van laserverlichting via glasvezelkabels. Deze nieuwe techniek bewijst dat verlichting uiterst strak, subtiel, maar daardoor juist krachtig kan worden aangebracht. Bezoekers aan de METS krijgen de kans om iets van deze spectaculaire innovatie zelf te ervaren op de stand van Alewijnse (10.300).

Naast de speciale uitstraling biedt deze innovatie ook veel andere voordelen, zoals de toepassing van lange lichtlijnen tot wel 120 meter, het eenvoudige en minder kostbare onderhoud -want alle techniek zit in een apart kastje - en de besparing van energie, in vergelijking met de traditionele led-verlichting. Een spectaculaire innovatie die mogelijkheden geeft die we nu nog niet voor mogelijk houden.

De mogelijkheden voor de maritieme sector zijn eindeloos, zoals voor de buitenverlichting van een groot jacht, of creaties van lichtlijnen op een dek voor het aangeven van contouren of permanente lijnen op helikopterplatforms.

Fibr8 is het eerste en enige bedrijf in de markt dat laserverlichting via glasvezelkabels op langere afstanden van meer dan 25 meter succesvol kan fabriceren. Alewijnse is een grote partij in de markt, met een brede kennis en ervaring in elektrificering en automatisering voor de maritieme sector en een belangrijke schakel in het scheepsproces. Samen vormen zij de perfecte combinatie om werven en rederijen te bedienen van de nieuwste technologieën.

Fibr8 byTomvanOossanen - Alewijnse
invitation drink METS - Alewijnse

Naast de nieuwste lichttechnologie voor superjachten introduceert Alewijnse ook andere innovaties tijdens METS, zoals het Alewijnse Movie on Demand (ALMOD) audio/video (AV) systeem, in combinatie met de next generation Graphical User Interface (GUI), die is ontwikkeld op basis van het CH5 ontwikkelingsplatform van Creston. Ook kunnen bezoekers van de Alewijnse stand een voorproefje krijgen van een nieuwe versie van het Alarm, Monitoring en Control Systeem (AMCS), een uiterst snel, betrouwbaar en veelzijdig vessel management systeem, dat is ontwikkeld volgens de laatste trends in hardware technologie.

Wil jij graag kennismaken met deze spectaculaire innovaties? Dan hopen we jou graag te zien op de Alewijnse stand 10.300 in het SuperYacht paviljoen. Geniet elke dag van een geweldige We Connect barista koffie ervaring. Ook ben je welkom op de Alewijnse & Fibr8 party op woensdag 16 november van 16:00 tot 18:00 uur.

Registreer je gratis tot 6 november via: https://registration.gesevent.com/survey/2mvag161993wc?actioncode=NTWO000719MAO&partner-contact=38tsn59oi4iod

Ready for innovation?

Lets connect!
Industrial environment
Service