Ontmoet Alewijnse (stand 10.300) op de jaarlijkse METSTRADE Show in Amsterdam, waar we onze nieuwste integratie met Tijssen Elektro introduceren.

Systeemintegrator Alewijnse introduceert de nieuwste bundeling van krachten met Tijssen Elektro tijdens de METSTRADE Show van 15 t/m 17 november 2023 in de RAI in Amsterdam. Tijssen valt recentelijk onder de paraplu van de Alewijnse Groep, waarmee de bedrijven samen een grote stap in de maritieme keten zetten voor geavanceerde elektrische systeemintegratie van alle soorten jachten van 30 tot 130 meter.

Perfecte match voor de jachtensector

Alewijnse is al jarenlang een belangrijke elektrische partner voor veel vooraanstaande jachtenbouwers, waarbij kennis, kwaliteit en service hoog in het vaandel staan. Met de nieuwe combinatie van krachten tillen Alewijnse en Tijssen Elektro de jachtensector naar een nog hoger niveau. 

Samen delen ze dezelfde visie voor geavanceerde totaaloplossingen in elektrotechniek en automatisering voor de maritieme jachtbouw. Door meerwaarde te creëren door ontwikkelingen te stimuleren en één technologisch partner te zijn die meedenkt vanaf het prille begin tot aan de oplevering van een jacht. Om verwachtingen te overtreffen en net dat stapje verder te denken.

De bundeling van kennis en ervaring van beide bedrijven is uniek voor de maritieme jachtensector. Tijssen voelt zich als turn-key systeemintegrator thuis aan boord van luxe jachten tot 60 meter. Alewijnse heeft zich in 130 jaar ontwikkeld tot marktleider in elektrische installatie, systeemintegratie en automatisering voor alle soorten motor- en zeiljachten tot wel 130 meter. Samen vormen ze een perfecte match voor de jachtensector.

Mets - Alewijnse
ALW-uitnodiging-netwerkborrel-METS

Innovatieve synergie

Door de eenwording kunnen de twee bedrijven nog meer innovatieve oplossingen ontwikkelen. Een voorbeeld hiervan is een nieuw verlichtingssysteem dat de look en feel van een jacht met één druk op de knop in een adembenemende sfeer kan transformeren. Andere innovaties zijn het Alewijnse Movie on Demand (ALMOD) audio/video (AV) systeem en een nieuwe versie van het Alarm, Monitoring en Control Systeem (AMCS), een uiterst snel, betrouwbaar en veelzijdig vessel management systeem, dat is ontwikkeld volgens de laatste trends in hardware technologie.

Ontdek alvast meer over deze spectaculaire innovaties in de aanloop naar het event door onze hashtag #WeIntegrate op social media te volgen en bezoek ons op de Alewijnse stand 10.300 en de Tijssen Elektro stand 10.400 in het SuperYacht paviljoen.

WeConnect

Geniet ook elke dag van een geweldige We Connect barista koffie ervaring op de Alewijnse stand. Ook heten we je daar van harte welkom op de Alewijnse & Tijssen party op donderdag 16 november van 16:00 tot 18:00 uur.

Tot dan!

Gratis inschrijven kan tot en met 7 november 2023 via: Metstrade

met de registratielink: NTWO002255DBT

Ready for innovation?

Lets connect!
Industrial environment
Service