Na voltooiing zal dit schip met een lengte van 105 meter tot de top vijftig van grootste jachten ter wereld behoren.

Verdere details van het megajacht zijn nog niet openbaar, maar wel kan worden bekend gemaakt dat The A Group de eigenaar vertegenwoordigt en het project beheert.

Alewijnse is gecontracteerd voor de complete elektrische systeemintegratie van het jacht, te beginnen met een volledig nieuwe elektrische installatie. Het project omvat de belangrijkste fasen van engineering, installatie, integratie en inbedrijfstelling voor zowel de bekabeling als de systemen aan boord. Zo ontwerpt en installeert het bedrijf de schakelborden en een systeem voor walstroomconversie, de alarm- en monitoringsystemen en systemen voor binnen- en buitenverlichting en verlichtingscontrole.

               

Oceanco

Alewijnse is al jarenlang een belangrijke partner voor veel vooraanstaande jachtenbouwers en werven. Het bedrijf is nauw betrokken bij de complete levenscyclus van een jacht, van nieuwbouw tot renovaties, onderhoud en after sales. De systeemintegrator biedt een totaalpakket aan elektrische installatie, systeemintegratie en automatisering van systemen voor energieopwekking en -distributie, voortstuwing, navigatie en communicatie, audio/video, IT, entertainment, verlichting, en beveiliging. Het resultaat is een ongeëvenaarde expertise op het gebied van elektrotechniek en automatisering op alle soorten motor- en zeiljachten tot een lengte van 120 meter.

“We kijken ernaar uit om onze bijdrage te leveren aan dit unieke project.”

Dick Breure, Sales Manager bij Alewijnse:

Klaar voor innovatie?

Lets connect!
Industrial environment
Service