Als kennisleider op het gebied van geïntegreerde audio-video-oplossingen voor superjachten en werkschepen, volgt Alewijnse voortdurend de nieuwste ontwikkelingen in de markt.

Alewijnse stand METS 2021.jpg

 

Innovatieve entertainment en alarm, monitoring & control oplossingen

Alewijnse introduceert nieuwe en innovatieve audio/video (AV) systemen. Het veelvuldig gebruikte AV-entertainment pakket is uitgebreid met het Alewijnse Movie on Demand (ALMOD) systeem, in combinatie met de next generation Graphical User Interface (GUI), ontwikkeld op basis van het CH5 ontwikkelingsplatform van Creston.

Ook presenteert Alewijnse een nieuwe versie van het Alarm, Monitoring en Control Systeem (AMCS), een uiterst snel, betrouwbaar en veelzijdig systeem, dat is ontwikkeld volgens de nieuwste trends in hardware technologie.

ALMOD / GUI

Als kennisleider op het gebied van geïntegreerde audio-video-oplossingen voor superjachten en werkschepen, volgt Alewijnse voortdurend de nieuwste ontwikkelingen in de markt. Daarbij werkt de systeem integrator graag samen met haar technologiepartners om kennis te bundelen en samen stappen richting de toekomst te zetten, zodat klanten de vruchten kunnen plukken van de laatste high-end systemen en technieken.

De nieuwste resultaten zijn het ALMOD en GUI, beide innovatieve systemen binnen het AV-entertainmentpakket van Alewijnse. ALMOD beschikt over een groot aantal nieuwe functies, zoals automatische mediasynchronisatie, naadloze integratie met het Alewijnse AV-systeem en grote flexibiliteit door het volledig onafhankelijke platform. De nieuwe GUI is sneller, vloeiender en nog gemakkelijker te navigeren. Ook kan de interface voor elke gebruiker op maat worden gemaakt, door te variëren met verschillende thema's, achtergronden, micro-animaties en nog vele andere mogelijkheden.

De oplossingen kunnen geschikt worden gemaakt voor elk scheepstype en grootte, van de meest luxe superjachten tot alle soorten commerciële schepen. 

Alewijnse AV entertainment graphical user interface alarm monitoring and control systems METS 2021
Alewijnse AV entertainment graphical user interface alarm monitoring and control systems METS 2021

AMCS

Ook presenteert Alewijnse de nieuwste versie van het AMCS. Dit next generation alarm- en monitoringsysteem is eenvoudiger te bedienen en makkelijker aan te passen aan de wensen van de gebruiker door de toepassing van de nieuwste Siemens SIMATIC S-7 1500 PLC’s en een geheel nieuwe grafische gebruiksinterface. Dit resulteert in nog krachtiger hardware, die tegelijkertijd minder ruimte inneemt en zeer flexibel functioneert door gedecentraliseerde besturingsmodules. De combinatie van redundante en niet-redundante besturingseenheden en de toepassing van de nieuwste programmeersoftware resulteren in maximale beschikbaarheid en optimale operationele zekerheid.

Gebruikers profiteren van het meest betrouwbare en flexibele systeem ooit, speciaal ontworpen voor maritieme omgevingen, waarbij alle componenten via een wereldwijd servicenetwerk kunnen worden geleverd. In-house Alewijnse systemen voor bijvoorbeeld beveiliging, hybride controle, tankmetingen, baggercontrole of andere toepassingen, kunnen naadloos worden geïntegreerd in het totale AMCS. Bovendien kunnen na de installatie andere modules en extra functionaliteit eenvoudig worden toegevoegd.

Flexibel & op maat gemaakt

Van standalone producten tot geïntegreerde platform management systemen, Alewijnse levert alle soorten elektrische oplossingen voor alle typen schepen, die worden voorzien van de nieuwste PLC-gebaseerde architectuur en state-of-the-art en intuïtieve grafische user interfaces, en een breed scala aan andere functies. Als toonaangevende systeemintegrator ontwerpt en installeert het bedrijf systemen op maat die naadloos kunnen worden gekoppeld aan systemen van Alewijnse en andere partijen.

Alewijnse METSTRADE Show 2021

Klaar voor innovatie?

Lets connect!
Industrial environment
Service