Ontdek de technologie van de toekomst

Al meer dan 130 jaar zet Alewijnse steeds weer de trend met pionieren en innovaties. Als systeem integrator volgen wij voortdurend de nieuwste ontwikkelingen in de markt en werken we graag samen met de beste technologiepartners om kennis te bundelen en samen stappen richting de toekomst te zetten.

Alewijnse Vietnam is gespecialiseerd in geavanceerde oplossingen voor maritieme elektronische systemen, speciaal ontworpen voor sleepboten, werkboten en andere schepen. Daarbij creëren we de mooiste besturingspanelen, die niet alleen optimaal functioneren, maar ook in elke beschikbare ruimte passen. Sinds kort is onze panelenbouw locatie in Vietnam aanzienlijk uitgebreid, waardoor wij nog sneller kunnen schakelen en de snelste service kunnen bieden.

Kom en ontmoet ons team van professionals op de National Exhibition Construction Centre (NECC) in Hanoi, Vietnam, van 5 tot 7 juli 2023. We kijken uit naar je komst!

Registreer je gratis via: https://fireworksvirtual.com/vn-marine/

Je kunt ook contact opnemen met Daniel Pop, directeur van Alewijnse Vietnam, via d.pop@alewijnse.ro of door te bellen naar +84 936 59 79 90.

Alewijnse Vietnam Marine & Offshore Exhibition (VIMOX) 2023.jpg

Ready for innovation?

Lets connect!
Industrial environment
Service