De 58,5 meter lange Phi is 's werelds langste motorjacht in de categorie onder de 500 GT. Het jacht wordt vergezeld door een 36-meter schaduwjacht voor extra bemanning en opslag.

Royal Huisman koos Alewijnse als partner voor de audio/video-systemen vanwege de jarenlange succesvolle samenwerking tussen de twee bedrijven. Robert Klaassen, solution manager AVIT bij Alewijnse: "Onze flexibiliteit, klantgerichtheid en betrouwbaarheid worden bijzonder gewaardeerd. We hebben veel persoonlijk contact en denken mee als partner en adviseur bij de integratie van nieuwe technologieën aan boord."

Robert omschrijft Alewijnse als een one-stop-shop voor de jachtenindustrie: "We hebben alles in huis: van ontwerp tot e-installatie, van automatisering tot AV/IT. Elk systeem waar een kabel aan vast zit, leveren wij. Er zijn maar weinig bedrijven die dat kunnen."

Alle betrokken partijen zijn zeer tevreden over het eindresultaat van de audio/video-systemen aan boord. De vertegenwoordiger van de eigenaar, Guy Booth, vat samen: "De 'Keep It Simple'-denkwijze beheerst het hele productontwikkelingsproces. Het entertainmentsysteem, bijvoorbeeld, is gebaseerd op apparatuur die gemakkelijk kan worden vervangen en is gekoppeld aan een eenvoudige, gebruiksvriendelijke iPad-interface.

De ervaring van veel eigenaars is dat entertainmentsystemen op jachten te ingewikkeld zijn. Voor hen zijn kosten minder belangrijk, maar eerder betrouwbaarheid, gebruiksgemak en waar voor je geld. Wij gebruiken kant-en-klare componenten die gemakkelijk verkrijgbaar zijn zonder dat er een gespecialiseerde technicus aan te pas hoeft te komen. Uiteindelijk is de kwaliteit van de ervaring voor de gebruiker precies hetzelfde."

Ready for innovation?

Lets connect!
Industrial environment
Service