Alewijnse verwelkomt de talentvolle stagiair Matthijs Mosselaar als nieuwe collega na het succesvol afronden van zijn masterthesis over de analyse en modellering van hybride elektrische energiesystemen aan de Technische Universiteit Delft.

Matthijs

Matthijs behaalde een indrukwekkende score van 8.0, wat getuigt van zijn onvermoeibare toewijding en harde werk. "In mijn onderzoek richtte ik me op cruciale gebieden zoals de kwaliteit van de elektrische energie, kortsluitingsberekeningen en beveiliging & coördinatie", legt Matthijs uit. "Daarbij heb Ik simulatiemodellen ontwikkeld om engineers te ondersteunen bij het ontwerpen van hybride energiesystemen en om delen van het engineeringproces te automatiseren.

Deze modellen hebben het potentieel om de efficiëntie van elektrische energiesystemen aanzienlijk te verbeteren, wat resulteert in aanzienlijke tijds- en kostenbesparingen, terwijl ze ook helpen potentiële risico's te beperken."

Speciale dank gaat uit naar Zoran Malbasić, onze gewaardeerde studentenbegeleider op de R&D-afdeling van Alewijnse. Tevens willen we onze oprechte waardering uitspreken aan Dr. Ir. Aleksandra Lekić en Prof. Dr. Marjan Popov van de TU Delft voor hun onschatbare ondersteuning en begeleiding.

Welkom bij het team, Matthijs, en nogmaals gefeliciteerd met je bijzondere prestatie!

Matthijs Mosselaar

Ready for innovation?

Lets connect!
Industrial environment