Energiemanagement voorkomt problemen, reduceert risico’s en verbetert de efficiëntie en veiligheid van elektrische installaties

Er komen steeds meer technische oplossingen, nieuwe duurzaam opgewekte energiebronnen en ook energieopslag beschikbaar. De invloed van overheid/politiek, subsidies en media op de toekomstige ontwikkelingen is aanzienlijk en helaas niet voorspelbaar. Daardoor zullen sommige goede ideeën weinig kans krijgen en andere ideeën juist een enorme vlucht nemen.

Zonder duidelijk en voorspelbaar beleid van de overheid, is niet met zekerheid zeggen wat de beste en betaalbare duurzame strategie gaat worden. Wat we nu al wel zeker weten is dat energiemanagement de kosten en de ecologische voetafdruk vermindert en de efficiëntie verhoogt. Daarbij voldoet u ook gelijk aan de wettelijke voorschriften en beheerst u de risico's beter.

Alewijnse onderzoekt continue de kansen en haalbaarheid van de verschillende en nieuwe technische oplossingen om u het beste te kunnen adviseren. Om kennis te vergaren bezoeken we daarvoor beurzen en lezingen over deze onderwerpen en werken samen met diverse kennisinstituten en leveranciers. Daarnaast vinden we het belangrijk om van u te horen wat uw ervaringen zijn en wat u denkt dat de beste oplossingen zijn voor nu en in de toekomst, en vooral waarom. Daar leren wij ook elke dag weer van.

We nodigen u uit om vrijblijvend een oriënterend gesprek aan te gaan en samen te verkennen wat voor uw situatie interessant is en wat een mogelijke investering u financieel en maatschappelijk op zal leveren.

Downloads.

Service