Cristina is afgestudeerd aan de faculteit Elektronica en Elektrotechniek, gevolgd door haar master in geïntegreerd energiebeheer en transportsystemen.

"In mijn eerste jaren als professional deed ik vooral engineering. Later ben ik overgestapt naar automatisering en commissioning, wat me meer aansprak. Het geeft me veel voldoening als ik het resultaat van mijn werk zie, als systemen werken en reageren zoals ze bedoeld zijn."

employee on screen Cristina

Cristina heeft aan meerdere, telkens verschillende, projecten gewerkt en vertelt over de uitdagingen die ze in haar werk ervaart:

"In de loop der jaren heb ik samen met mijn collega's gewerkt aan een aantal prototypes waarbij we meestal met een schone lei moesten beginnen. Dat betekent nieuwe hardware, nieuwe software, nieuwe programmeerregels. Om het hoge tempo van de technologie bij te houden en goed werk af te leveren, is het essentieel om voortdurend bij te leren.

Er gebeuren tegenwoordig veel interessante dingen in de scheepsbouwindustrie. Een goed voorbeeld zijn de brandstofverbruikstoepassingen voor schepen, iets wat ik zie als een grote doorbraak, zeker gezien het wereldpolitieke klimaat. Ik voel me zeer vereerd dat ik de kans krijg om deze ontwikkeling mee te maken en er deel van uit te maken."

Wil jij ook blijven leren en net als Cristina aan de slag bij Alewijnse? Bekijk dan hier onze vacatures of stuur een open sollicitatie.

Ready for innovation?

Lets connect!
Industrial environment