Ik kijk met veel plezier terug op mijn eerste jaren bij Alewijnse. Dit vanwege de samenwerking met mijn deskundige en bekwame collega’s aan de diverse projecten, variërend van het DOT-segment tot het jachten- of defensiesegment.

“In 2013 ben ik begonnen als elektrotechnisch ingenieur bij Alewijnse. Ik werkte toen mee aan de Sapura Pipelayer projecten. Ik ben bij Alewijnse begonnen omdat ik op zoek was naar nieuwe uitdagingen, professionele groei en de mogelijkheid om verschillende vaardigheden te ontwikkelen. In het begin heb ik me vooral ontwikkeld op het gebied van de technische scheepsbouwkennis, hiervoor had ik namelijk een aantal jaar in de auto-industrie gewerkt. 

Ik kijk met veel plezier terug op mijn eerste jaren bij Alewijnse. Dit vanwege de samenwerking met mijn deskundige en bekwame collega’s aan de diverse projecten, variërend van het DOT-segment tot het jachten- of defensiesegment. Ik denk dat de betrokkenheid en de steun van mijn ervaren collega's mij gevormd heeft tot de professional die ik nu ben!
Deze manier van werken is kenmerkend binnen heel Alewijnse, of je het nu hebt over de installatieteams, de engineering afdelingen of de ondersteunende afdelingen.

Op dit moment loop ik mee met Alex Antohi. Ik bied ondersteuning aan op de OPV-projecten en doe mijn best om zoveel mogelijk kunde op te doen voor mijn nieuwe rol, die ik niet licht opvat. 

Tegelijkertijd ben ik bezig met mijn taken op het DVM 1014-project, zowel voor engineering als voor ondersteuning bij de inbedrijfstelling.”

 

Een typische werkdag

Aan het begin van elke week maak ik vaak een planning. Dit doe ik op basis van de projectplanning en ik bepaal welke zaken prioriteit hebben. 

Maar mijn typische werkdag begint natuurlijk met een kop koffie. Deze drink ik op terwijl ik mijn e-mailbox check. Ook praat ik bij met mijn teamgenoten over hoe zij hun dag hebben gepland.

 

Een spannende en uitdagende rol in het verschiet

Als ik naar de komende periode kijk, verwacht ik nog veel meer te kunnen leren. 

Op het technische vlak. Zodat ik technische begrippen zoals projectrisicobeheer, resourcebeheer of kostenramingen onder de knie zal krijgen. Maar ook andere gebieden. Ik wil me graag verder ontwikkelen op het gebied van effectieve en open communicatie en flexibiliteit. Als Project Manager graad je ook veel bij aan het bevorderen van een goed teamgevoel en een positieve werkomgeving.  

Deze nieuwe rol past bij mijn lange termijndoelen. Doordat ik steun krijg van mijn getalenteerde collega’s, voel ik me zelfverzekerd in deze rol. Als Project Manager is er ook geen one-size-fits-all. Uiteindelijk vertrouw ik op mijn kernwaarden, blijf ik op zoek gaan naar mentorschap, blijf ik onbevooroordeeld en blijf ik altijd leren.

Ready for innovation?

Lets connect!
Industrial environment