Alewijnse heeft meer dan 130 jaar ervaring in het leveren van elektrische en automatisering oplossingen voor de projecten van onze klanten over de gehele wereld.

Elektrificering en automatisering

Alewijnse levert oplossingen op het gebied van elektrificering en automatisering in de maritieme en industriële sector. Van nieuwbouw, refit tot en met onderhoud & reparatie. Wij zijn betrokken tijdens alle fases van een project. Alewijnse is de systeem integratie partner voor een groot aantal klanten in de scheepsvaart, waaronder jachten, de marine & overheid en dredging & offshore. In de industriële sector is Alewijnse gespecialiseerd in drinkwaterproductie, food en specifieke projecten in de maakindustrie.

Als systeem integrator bieden wij een uitgebreid pakket aan technische oplossingen, zoals elektrische installaties, systemen voor energieverdeling, opwekking en aandrijving, proces automatisering, audio, video & ICT en systemen voor veiligheid, navigatie en communicatie.

Een duurzame toekomst

Daarbij werken we aan een duurzame toekomst door het ontwerpen van nieuwe technieken, zoals brandstofceloplossingen, hybride voortstuwing, LNG-oplossingen en maritiem en industrieel energiemanagement.

Alewijnse telt ongeveer 1.000 vakbekwame medewerkers en heeft vestigingen in o.a. Nederland, Roemenië, Frankrijk en Vietnam. Daarnaast biedt ons bedrijf internationale service op elke locatie ter wereld met een unieke combinatie van Nederlandse kwaliteit, ervaring en oog voor detail.

SEA Eagle II

Voor meer informatie, download onze corporate presentatie.

Downloads.

Service