Wij verkopen geen kant-en-klare systemen, maar denken proactief met onze klanten mee over de meest passende oplossing voor hun hybride systemen.

Beste oplossing op maat

Pas na een uitgebreide analyse van de klantbehoeften ontwerpen wij de beste oplossing op maat, in samenwerking met de vertegenwoordigers van de eigenaren, scheepsarchitecten en proposal en design engineers op de werven. 

Daarbij bieden we een uitgebreide service aan onze klanten aan, vanaf het eerste conceptuele ontwerp en de simulatie, het basis- en detailontwerp, de aankoop en productie, tot de installatie, de inbedrijfstelling en de after-sales service.

Alewijnse offers a total system approach in hybrid propulson and generation solutions for superyachts and other vessels.

Systeemintegratie

Bij Alewijnse weten we hoe complex hybride systemen zijn. We hebben daar zelfs een formule voor: Complexiteit = (Aandrijfsysteem)². We kunnen dan ook begrijpen dat onze klanten behoefte hebben aan mens-machine-interfaces die zeer intuïtief zijn. Onze ontwerpmethode maakt daarom gebruik van een modulair formaat, waarbij de kerncomponenten voor alle typen hybride systemen al vooraf zijn ontworpen met onderdelen die zijn gebaseerd op bewezen technologieën van OEM's.

Vervolgens passen we onze expertise toe bij het ontwerp en de productie van de totale elektrische installatie, automatisering, bewaking en besturing, zodat we geïntegreerde hybridesystemen creëren die het beste passen bij de prestatie- en functionaliteitdoelen van onze klanten en hun schepen. Met name ons automatiseringssysteem maakt het mogelijk om de systemen op een eenvoudige en gebruiksvriendelijke manier te monitoren en te bedienen, door de one-touch functionaliteit van onze touchscreens.
 

 

 

In alles wat we doen, streven we naar effectiviteit en de levering van eenvoudig te bedienen en veilige systemen. Daarbij denken we aan redundantie, betrouwbaarheid en de integratie van doordachte terugvalmodi in geval van storingen.

Maurice Seijkens, Sales Manager @Alewijnse

Downloads.

Wil je meer weten? Vraag het Maurice Seijkens