References

Antartic vessel, systems, electrification
Marine & Overheid
Antarctisch onderzoeksschip (ASRV) Nuyina
Zr.Ms_.-Den-Helder-640x750px.jpg
Marine & Overheid
Den Helder
Sneak preview on board M-frigate Bartolomeu Dias (F333)
Marine & Overheid
Portugese M-fregatten
ID10 - KNS Shujaa -.jpg
Marine & Overheid
KNS Shujaa
Gusti-Ngurah-Rai-640x750px.jpg
Marine & Overheid
Gusti Ngurah Ra ( KRI Raden Eddy Martadinata )
zr.ms_.zeeland.jpg
Marine & Overheid
Zr. Ms. Zeeland
Naval ships, vessels, electrical refit
Marine & Overheid
Marine ondersteuningsvaartuig Zr. Ms. Pelikaan
Mexican Navy’s POLA-class Arm Juarez Reformador for Damen Naval
Marine & Overheid
Long Range Oceanic Patrol Vessel Arm Juarez
Karel Doorman Alewijnse electrical scope
Marine & Overheid
JSS Zr. Ms. Karel Doorman

Neem voor meer informatie contact met ons op of download onze complete referentielijst.

Downloads.

Dit project vraagt om passie, toewijding en buitengewoon vakmanschap. De sterke relaties die Oceanco heeft opgebouwd met onze vertrouwde partners en leveranciers vormen de sleutel tot het succes van een dergelijke complexe onderneming. We zijn dankbaar voor de positieve energie, de proactieve houding en het enthousiasme waarmee het hele Alewijnse team de 1050H heeft gerecreëerd.

Marcel Onkenhout, Oceanco’s CEO

“De Krakesandt is een prachtig en innovatief project geworden en de tweede hopperzuiger die succesvol en op tijd is opgeleverd in een periode waarin de globale supply chain met heel wat uitdagingen te maken heeft. Hiermee is door alle betrokken partijen een bijzondere prestatie neergezet. Wij danken Alewijnse en alle betrokken partners voor haar bijdrage in deze projecten”.

Emiel Mocking, Manager Nieuwbouw bij Thecla Bodewes Shipyards over de samenwerking met Alewijnse

Alewijnse is een betrouwbare en professionele partij. De projecten verlopen voor beide partijen erg goed. Wij zijn zeer tevreden over de uitgebreide kennis en expertise, de kwaliteit van de afgeleverde schepen, en de flexibiliteit en goede service van dit bedrijf.

Pieter den Herder van Den Herder Seaworks

“Door de uitgebreide expertise en jarenlange ervaring van Alewijnse in de industriële en maritieme sector zijn zij thuis in alle soorten automatiseringsoplossingen en elektrische installaties en hebben zij goede contacten met de juiste leveranciers. Daardoor konden zij als partner het gehele project aanvliegen en een totaalpakket leveren op het gebied van dataverwerking, automatisering, procesregelingen, hardware, elektrische installatie en inbedrijfstelling met maximale toegevoegde waarde voor onze partners en eindgebruikers.”

Edwin Akkerman, werkvoorbereider bij VB Geo Projects, over de samenwerking met Alewijnse

“De ombouw voor de Kaliwaal 41 zorgt ervoor dat we nog efficiënter ons productieproces kunnen sturen. Het project is in samenwerking met Alewijnse naar volle tevredenheid afgerond.”

Michel van Komen, coördinator productie en uitvoering bij Van Nieuwpoort Bouwgrondstoffen:

De keuze voor de elektrische consoles van de twee Portugese M-fregatten Bartolomeu Dias and Francisco de Almeida, viel op Alewijnse vanwege de eerdere succesvolle oplevering van de consoles voor de commandocentrale aan boord van de vier Nederlandse en Belgische M-fregatten tussen 2010 en 2014.

KLTZ (TD) Schoonhoff, de betrokken projectleider bij DMO, omschrijft de samenwerking met Alewijnse als professioneel en betrouwbaar.

"Ik kijk ernaar uit om met Alewijnse samen te werken aan het Combat Support Ship (CSS) Zr.Ms. Den Helder van de Koninklijke Marine.. We hebben in het verleden samen veel soortgelijke projecten ondernomen, zoals bij het Joint Support Ship HNLMS Karel Doorman. Daardoor heb ik alle vertrouwen in de capaciteiten van Alewijnse voor dit nieuwe project.”

Arjan Risseeuw, projectdirecteur bij Damen Schelde Naval Shipbuilding (DSNS)

Clients

Service