Welkom bij Alewijnse, uw partner in de energietransitie en optimalisatie van installaties!

Wij begeleiden u bij elke stap, van het maximaliseren van uw installaties tot het adviseren over aanpassingen in uw energienetwerk. Met onze expertise en nauwkeurige begeleiding krijgt u inzicht in zaken als energieverbruik en opslag, waardoor uw installaties efficiënter werken en uw bedrijf tijd en kosten bespaart.

Quickscan 

Wilt u erachter komen welk energiesysteem voor jou het beste werkt? Ontdek de mogelijkheden met onze Quickscan. Wij begeleiden u bij het vinden van optimale oplossingen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een energie-efficiënte toekomst!

Energie management


Energiemanagement is het proces van het plannen, monitoren en beheren van het totale energieverbruik (inclusief gas, water, warmte etc.) van een organisatie om de kosten te verlagen, de efficiëntie te verbeteren, en de impact op het milieu te verminderen. Energiemanagement biedt oplossingen voor enkele van de uitdagingen van vandaag. Bijvoorbeeld wanneer duurzaam opgewekte energie niet terug kan worden geleverd aan het net of als bedrijven willen uitbreiden, maar te maken krijgen met volle stroomnetten.

Icon

Kwaliteit van de energie verbeteren (Inbreiding)


Alewijnse helpt u bij het optimaliseren van de energie-efficiëntie (Power Quality) en het borgen van de continuïteit en de veiligheid van installaties. Hiermee bent u in staat om zonder grotere energie aansluiting meer energie uit uw bestaande energie aansluiting te halen.

Icon

Duurzame energie opwekken met (eigen) zonnepanelen of met windmolens


Wilt u onafhankelijker worden van uw energie leveranciers en zelf duurzame energie gaan opwekken, dan kunnen we u helpen bij het advies, het ontwerp, het installeren en het aanleggen van een veilige infrastructuur. 

Icon

Laadoplossingen


Met de toename van elektrische voertuigen neemt ook de vraag naar laadoplossingen snel toe. Of het nu gaat om een laadpaal voor het opladen van personenauto’s of een laadplein voor zwaardere voertuigen, voor elke vraag zoeken we een voor uw situatie passende oplossing. Omdat we niet aan bepaalde oplossingen gebonden zijn kunnen we ook oplossingen combineren en de laatste innovatieve technieken toepassen.

Icon

Energieopslag


De mogelijkheid tot het tijdelijk opslaan van (elektrische) energie heeft tot doel om de opgewekte energie los van de vraag efficiënter en volledig te kunnen benutten. Bij een tijdelijke hoge energie vraag kan er dan mogelijk energie worden geput uit een opgeslagen voorraad. In de daluren kan de energievoorraad vervolgens weer worden aangevuld. Dit zal een aanzienlijke besparing op uw energierekening opleveren.

Icon

Energie infrastructuur


Zo’n complexe elektrische infrastructuur met netaansluiting, opwekking, terug levering, opslag etc. is voor de gebruiker niet meer (veilig) te overzien en vraagt om toegevoegde intelligentie om alle energie veilig in goede banen te leiden. Buiten de aanschafkosten van accu’s, windmolens en zonnepanelen zelf zijn er kosten verbonden aan het inrichten en aanleggen van een veilige elektrische infrastructuur, een veilige opslag locatie en mogelijk vergunningen nodig om het te realiseren. Wij willen voor u een totaal plaatje scheppen met alternatieven, zodat u een gedegen keuze kunt maken en van te voren weet wat het u gaat opleveren.

Icon

Downloads.

Wil jij erachter komen welk energiesysteem voor jou het beste werkt?

Doe nu de quick scan
Service