Collega Ben
Opgroeien bij Alewijnse: Het verhaal van Ben Terwindt

Chef monteur Ben Terwindt werkt al 49 jaar bij Alewijnse. Hij begon in 1973 met een groep van leerlingmonteurs aan een leer-werktraject. Inmiddels nadert Ben de pensioensleeftijd, maar hij is nog lang niet klaar met zijn werk op de projecten.

Collega Sven
Terug bij Alewijnse: Het verhaal van Sven Zwartkruis

Automation Engineer Sven is voor de tweede keer in dienst bij Alewijnse. Hij begon in 2016 en maakte in 2019 een uitstapje naar een ander bedrijf. Toen hij in 2021 werd gebeld of hij op de koffie wilde komen, ging hij daar direct op in.

Daniel EPS
Hoe word je Electrical Production Supervisor? Het verhaal van Daniel Tecuță

Daniel werkt al sinds zijn 19de voor Alewijnse. Na het behalen van zijn diploma aan de lokale universiteit, waar Daniel Electrical Engineering studeerde, begon hij bij Alewijnse's paneelbouw in Galati, Roemenië. De nu 35-jarige deelt graag hoe hij Electrical Production Supervisor (EPS) is geworden.

Ioana
Van schoonmaakster naar elektromonteur: Het verhaal van Ioana

Dit is onze collega Ioana Gosav. Zij is een van de trainees in ons trainingscentrum in Galati, Roemenië. Ze werkte voor een schoonmaakbedrijf toen ze hoorde dat Alewijnse de inschrijving voor een elektromonteursopleiding had geopend. "Ik had geen vooropleiding of kennis op dit gebied, maar ik wilde verandering en iets nieuws leren."

Verhalen

Hebben deze verhalen jou nieuwsgierig gemaakt en wil je meer weten over hoe het is om bij Alewijnse te werken? Neem dan even contact op met ons. We vertellen je graag meer.

Klaar voor innovatie?

Lets connect!
Industrial environment