Commissioner Alewijnse
Hoe word je inbedrijfsteller? Het verhaal van Richard Pols

Het leeuwendeel van zijn werktijd brengt Richard door bij de vleesverwerkingsbedrijven en geothermische installaties. Na een zijsprongetje naar een machinebouwer is Richard sinds begin 2020 weer terug bij Alewijnse. Wij vroegen hem waarom hij wederom voor Alewijnse heeft gekozen.

Story Bogdan
Van Roemenië naar Nederland: Het verhaal van Bogdan Stanescu

Commissioning & Service Engineer Bogdan Stanescu werkt inmiddels ruim 3 jaar bij Alewijnse. Hij is gespecialiseerd in navigatie- en communicatieapparatuur voor luxe jachten. Bogdan werkt veel op locatie, wat betekent dat hij de hele wereld over reist voor serviceopdrachten. Hij vertelt trots over zijn werk bij Alewijnse. “Onze projecten zijn echt uniek! Ik kom, samen met collega’s, op de meest bijzondere plekken. Daar ligt dan het schip waar we nodig zijn.”

Jack Estrabo
De wereld als mijn werkplek: Het verhaal van Jack Estrabo

Service Engineer Jack Estrabo werkt inmiddels al 10 jaar bij Alewijnse en heeft een flinke groei doorgemaakt. Jack heeft onder andere als elektromonteur in de industrie gewerkt, als servicemonteur generatoren en motoren gerepareerd en kabels getrokken op schepen in aanbouw. Hij vertelt graag over zijn persoonlijke ontwikkeling: ‘In de loop der jaren ben ik steeds zelfstandiger geworden. Je weet meer en hebt ervaring, waardoor collega’s je meer toevertrouwen. De mensen om mij heen vragen nu vaak aan mij hoe iets in elkaar zit.’

Twins Engineering
Tweeling aan boord! Het verhaal van Mark & Niels Koenderink

Tweelingbroers Mark en Niels Koenderink hebben altijd al een passie gehad voor boten en watersport. Ze volgden allebei de HBO-opleiding Elektrotechniek en werken nu sinds 1 december 2020 fulltime bij Alewijnse. Hier komen al hun interesses en ambities samen: schepen, techniek en innovatie.

Verhalen

Hebben deze verhalen jou nieuwsgierig gemaakt en wil je meer weten over hoe het is om bij Alewijnse te werken? Neem dan even contact op met ons. We vertellen je graag meer.

Klaar voor innovatie?

Lets connect!
Industrial environment