Betrouwbaar, Betrokken, Transparant, Duurzaam
Decorative image of electrical engineer at work

Vacatures.

Wil je bijdragen aan het verbinden van mensen en techniek? Bij Alewijnse werken we graag met jou aan een toekomst waarin we techniek en talent optimaal benutten. Ben je klaar om aan boord te komen?

Verhalen.

Jack Estrabo Service Engineer
De wereld als mijn werkplek: Het verhaal van Jack Estrabo

Service Engineer Jack Estrabo werkt inmiddels al 10 jaar bij Alewijnse en heeft een flinke groei doorgemaakt. Jack heeft onder andere als elektromonteur in de industrie gewerkt, als servicemonteur generatoren en motoren gerepareerd en kabels getrokken op schepen in aanbouw. Hij vertelt graag over zijn persoonlijke ontwikkeling: ‘In de loop der jaren ben ik steeds zelfstandiger geworden. Je weet meer en hebt ervaring, waardoor collega’s je meer toevertrouwen. De mensen om mij heen vragen nu vaak aan mij hoe iets in elkaar zit.’

Lees meer
Twins Engineering
Tweeling aan boord! Het verhaal van Mark & Niels Koenderink

Tweelingbroers Mark en Niels Koenderink hebben altijd al een passie gehad voor boten en watersport. Ze volgden allebei de HBO-opleiding Elektrotechniek en werken nu sinds 1 december 2020 fulltime bij Alewijnse. Hier komen al hun interesses en ambities samen: schepen, techniek en innovatie.

Lees meer

Werken bij Alewijnse

Alewijnse is een innovatief en gepassioneerd bedrijf. We streven ernaar iedere dag een beetje beter te worden. Met ruim 130 jaar ervaring hebben we een schat aan kennis in huis. Onze ervaring zetten we graag in om voortdurend de beste oplossingen te realiseren voor ons bedrijf, onze collega’s en onze klanten. Dat maakt ons tot een sterke technologische partner voor klanten en een betrokken werkgever voor jou. We moedigen collega’s aan om zich te blijven ontwikkelen, zo kunnen we samen groeien. Dat doen we in een inspirerende omgeving met veel indrukwekkende projecten.

Alewijnse collega's

De beste resultaten behaal je samen. Dat is waar wij bij Alewijnse oprecht in geloven. Jouw talenten, gecombineerd met dat van anderen; alleen dan kunnen we echt innoveren. Samenwerking en respect voor elkaars inbreng staan centraal bij Alewijnse. Je krijgt alle ruimte voor jouw inbreng, zodat je kunt bijdragen aan de beste teamprestaties. Wij verbinden de punten van elk complex systeem en werken in gepassioneerde teams, met grote trots aan de groei en ontwikkeling van Alewijnse.

Het klinkt heel cliché, maar ik doe niet elke dag hetzelfde. De ene dag sta ik kabels te trekken en de andere dag sta ik PLC’s te programmeren. Dat maakt het werk zo interessant.

Thomas Rot, Servicemonteur

Wil jij ook blijven groeien en samen met collega’s werken aan een toekomst waar mens en techniek optimaal met elkaar in verbinding staan? Dan is er een grote kans dat je bij de Alewijnse-familie past. We zijn altijd op zoek naar gepassioneerd talent, zowel ervaren professionals als starters. Wanneer je bij ons komt werken, kom je terecht in een internationaal bedrijf dat jouw ambities deelt en bovenal in een betrokken team met fijne collega’s.

Wil je meer weten? Vraag het Kim Meboer