Alewijnse is altijd op zoek naar talent. Of je nu een starter bent of een ervaren professional. Wij zoeken mensen met passie voor verbinden. Wil jij ook verbinden? Kom aan boord!

Betrouwbaar, Betrokken, Transparant, Duurzaam
Decorative image of electrical engineer at work

Vacatures.

Wil je bijdragen aan het verbinden van mensen en techniek? Bij Alewijnse werken we graag met jou aan een toekomst waarin we techniek en talent optimaal benutten. Ben je klaar om aan boord te komen?

Verhalen.

Bogdan_Story
Carrièreontwikkelingen bij Alewijnse: overstap naar projectmanagement

Na meer dan 10 jaar werken bij Alewijnse als Electrical Engineer, is Bogdan Hincu klaar voor een nieuwe stap in zijn carrière: het ontwikkelen van zijn vaardigheden op het gebied van projectmanagement.

matthijs-mosselaar
Alewijnse verwelkomt Matthijs Mosselaar na voltooien masterthesis

Optimaliseren van elektrische energiesystemen

Cristina
Blijven leren: Het verhaal van Cristina Iorgu

Automation Engineer Cristina Iorgu is de nieuwste aanwinst van ons automatiseringsteam in Galați.
Met een uitgesproken liefde voor inbedrijfstelling is Cristina niet voor het eerst verbonden aan Alewijnse. "Ik was bekend met Alewijnse, omdat ik voor verschillende onderaannemers heb gewerkt. Ik kende ook een deel van het team en dat heeft echt geholpen om me snel thuis te voelen", zegt Cristina.

Cijfers & feiten

Icon
22.00
Nationaliteiten
Icon
132.00
Jaar ervaring
Icon
53.00
Landen waar collega's hebben gewerkt
Afbeelding
The wow-factor of working on a superyacht.
Afbeelding
 colleague at work
Icon
10.00
Gemiddeld aantal jaar in dienst
Icon
700.00
Mensen in dienst bij Alewijnse

Werken bij Alewijnse

Alewijnse is een innovatief en gepassioneerd bedrijf met projecten in de maritieme en industriële sector. We streven ernaar iedere dag een beetje beter te worden. Met ruim 130 jaar ervaring hebben we een schat aan kennis in huis. Deze ervaring zetten we graag in om samen met jou voortdurend de beste oplossingen te realiseren voor ons bedrijf, onze collega’s en onze klanten. Dat maakt ons tot een sterke technologische partner voor klanten en een betrokken werkgever voor jou.
We helpen collega’s om zich te kunnen blijven ontwikkelen, zo kunnen we samen groeien. Dat doen we in een inspirerende omgeving met veel indrukwekkende projecten. Ook buiten de projecten is ruimte om aan jouw ontwikkeling te werken, met een aanbod van trainingen, workshops en inspiratiesessies.

Alewijnse colleagues Amazon project

De beste resultaten behaal je samen. Dat is waar wij bij Alewijnse oprecht in geloven. Jouw kennis en talenten gecombineerd met die van anderen; alleen dan kunnen we echt innoveren. Samenwerking en respect voor elkaars inbreng staan centraal bij Alewijnse. Jouw ideeën krijgen alle ruimte, zo komen we tot de beste teamprestaties. Wij verbinden de punten van elk complex systeem en werken met grote trots aan de groei en ontwikkeling van Alewijnse.

In de loop der jaren ben ik steeds zelfstandiger geworden. Je weet meer en hebt ervaring, waardoor collega’s je meer toevertrouwen.

Jack Estrabo, Service Engineer

Wil jij ook blijven groeien en samen met collega’s werken aan een toekomst waar mens en techniek optimaal met elkaar in verbinding staan? Dan is er een grote kans dat je bij de Alewijnse-familie past. We zijn altijd op zoek naar enthousiast talent, zowel ervaren professionals als starters. Wanneer je bij ons komt werken, kom je terecht in een internationaal bedrijf dat jouw ambities deelt en bovenal in een betrokken team met fijne collega’s.

Wil je meer weten over jouw toekomstige collega’s? Lees hier hun verhalen.

Vacature alert

Staat jou droombaan niet tussen onze vacatures? Stel je eigen ideale vacature samen en schrijf je in voor onze Vacature alerts. Wij laten je weten wanneer jouw droombaan vrijkomt.

Vacature alert
Decorative picture of phone

Icon

Verstuur jouw sollicitatie.

Ben je enthousiast geworden van onze vacatures en verhalen? Dan is het tijd voor jouw sollicitatie. We ontvangen graag jouw CV en een korte motivatie waarom Alewijnse bij jou past.
1
Icon

Snelle reactie.

Wanneer jouw sollicitatie bij ons binnenkomt, krijg je direct een ontvangstbevestiging. We nemen daarna zo snel mogelijk contact op met jou over het vervolg van de procedure.
2
Icon

Kennismakingsgesprek.

Als jouw profiel matcht met Alewijnse nodigen we je uit voor een eerste gesprek. Dit kan zowel digitaal als fysiek op één van de locaties van Alewijnse plaatsvinden. Tijdens het eerste gesprek kunnen wij kennismaken met jou en kun jij kijken of Alewijnse bij jou past.
3
Icon

Tweede gesprek.

Wanneer er een klik is tussen jou en Alewijnse, nodigen we je uit voor een tweede gesprek. Tijdens dit gesprek gaan we dieper in op jouw kennis en ervaring en leren we elkaar wat beter kennen. Mogelijk volgt hierna een assessment of derde gesprek, dit is afhankelijk van de functie.
4
Icon

Aanbod.

Iedereen is enthousiast! We doen jou een aanbod om bij Alewijnse in dienst te komen. Je krijgt rustig de tijd om hiernaar te kijken, over na te denken en eventueel vragen te stellen.
5
Icon

Welkom aan boord!

Wanneer jij akkoord gaat met ons aanbod, kom je bij ons aan boord! We maken een persoonlijk inwerkplan samen met jouw leidinggevende en directe collega’s. Dan begint het kennismaken met jouw nieuwe collega’s en onze organisatie.

Wil jij binnenkort deel uitmaken van de Alewijnse-familie? Bekijk onze openstaande vacatures of stuur een open sollicitatie.
6