Betrouwbaar, Betrokken, Transparant, Duurzaam
Decorative image of electrical engineer at work

Vacatures.

Wil je bijdragen aan het verbinden van mensen en techniek? Bij Alewijnse werken we graag met jou aan een toekomst waarin we techniek en talent optimaal benutten. Ben je klaar om aan boord te komen?

Verhalen.

Software Engineer
Van stagiair naar Software Engineer: Het verhaal van Jorn Souverein

Jorn (21) is Alewijnse in 2019 binnengekomen als stagiair en heeft vanuit verschillende rollen kunnen kijken naar het bedrijf. We vroegen hem waar hij het meest trots op is van de projecten waar hij afgelopen jaren aan gewerkt heeft bij Alewijnse.

Lees meer
Thomas Rot, Service Engineer
Een Service Engineer uit Terschelling: Het verhaal van Thomas Rot

Thomas Rot is Servicemonteur bij Alewijnse. Hij komt op verschillende schepen wereldwijd, met iedere dag een nieuwe klus die hij met zijn team moet klaren. "In korte tijd heb ik extreem veel en bizar snel geleerd," vertelt hij.

Lees meer

Werken bij Alewijnse

Alewijnse is een innovatief en gepassioneerd bedrijf. We streven ernaar iedere dag een beetje beter te worden. Met ruim 130 jaar ervaring hebben we een schat aan kennis in huis. Onze ervaring zetten we graag in om voortdurend de beste oplossingen te realiseren voor ons bedrijf, onze collega’s en onze klanten. Dat maakt ons tot een sterke technologische partner voor klanten en een betrokken werkgever voor jou. We moedigen collega’s aan om zich te blijven ontwikkelen, zo kunnen we samen groeien. Dat doen we in een inspirerende omgeving met veel indrukwekkende projecten.

Collega's Alewijnse bij computers

De beste resultaten behaal je samen. Dat is waar wij bij Alewijnse oprecht in geloven. Jouw talenten, gecombineerd met dat van anderen; alleen dan kunnen we echt innoveren. Samenwerking en respect voor elkaars inbreng staan centraal bij Alewijnse. Je krijgt alle ruimte voor jouw inbreng, zodat je kunt bijdragen aan de beste teamprestaties. Wij verbinden de punten van elk complex systeem en werken in gepassioneerde teams, met grote trots aan de groei en ontwikkeling van Alewijnse.

Het klinkt heel cliché, maar ik doe niet elke dag hetzelfde. De ene dag sta ik kabels te trekken en de andere dag sta ik PLC’s te programmeren. Dat maakt het werk zo interessant.

Thomas Rot, Servicemonteur

Wil jij ook blijven groeien en samen met collega’s werken aan een toekomst waar mens en techniek optimaal met elkaar in verbinding staan? Dan is er een grote kans dat je bij de Alewijnse-familie past. We zijn altijd op zoek naar gepassioneerd talent, zowel ervaren professionals als starters. Wanneer je bij ons komt werken, kom je terecht in een internationaal bedrijf dat jouw ambities deelt en bovenal in een betrokken team met fijne collega’s.

Wil je meer weten? Vraag het Kim Meboer